Poslao sam zahtjev za uključenje u program AdSense ali već 3 mjeseca nema nikakvog odgovora
Kako mogu doznati razlog ne javljanja!
Poslao sam zahtjev za uključenje u program AdSense ali već 3 mjeseca nema nikakvog odgovora
Mnogi kažu da imaju problema radi domene, ja sam prvi put registrirao Adsense sa .com domenom. U roku od 20-ak sati je došla potvrda, uradi blogspot.com sajt pa probaj na njega prijavit.
Vidim imaš "skinut" videocopilot.net dizajn... neznam dali je zbog toga, al neka i ta mogućnost ostane..
Možda je zbog domene, i ja sam na .com domenu dobio u roku dan dva, a imam blog s postoječim templejtom
Problem riješen već odavno!
ekipa... imam problem s prikazivanjem google oglasa. Naime na mojoj domeni na naslovnici ne žele mi se prikazati oglasi. kada kliknem neku pod stranicu sve radi ok, odmah se prikazuju.
Išao sam provjeriti svoj CMS ali on radi ok. u modulima za oglase kada ubacim neki svoj oglas radi na svim stranicama tako i na naslovnici. dakle stvar je do googlea.
što bi to moglo biti? jesam možda u nekoj blokadi? nisam dobio nikakvu obavijest ali jednostavno ne rade oglasi samo na glavnoj stranici.
možda si u blokadi, može biti da je stvar CMS (implementacija adsensa na stranici. Znam da je prikazivanje oglasa povezano sa SEO-om tako da može i biti pitanje toga.