Flash pozdaina

poruka: 6
|
čitano: 3.495
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Flash pozadina
pitanje

imam problema sa stavljanjem pozadinske slike na flash botun.

kako cu stavit pozadinu na to ili makniti pozadinu.

Evo mi kod:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" data="img1.jpg" width="250" height="70">
  <param name="movie" value="button1.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param /><param name="BGCOLOR" value="#000000" /><embed src="button1.swf" width="250" height="70" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#000000" wmode="&quot;transparent&quot;" ></embed>
</object>

e sad ocu da mi umisto normalne jednolicne boje bude pozadinska slika ili jos bolje da nema pozadine...

koristim Adobe Dreamweaver CS3

MOLIM POMOC

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 20:53 (Abomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Flash pozadina
Abomb kaže...

imam problema sa stavljanjem pozadinske slike na flash botun.

kako cu stavit pozadinu na to ili makniti pozadinu.

Evo mi kod:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" data="img1.jpg" width="250" height="70">
  <param name="movie" value="button1.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param /><param name="BGCOLOR" value="#000000" /><embed src="button1.swf" width="250" height="70" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#000000" wmode="&quot;transparent&quot;" ></embed>
</object>

e sad ocu da mi umisto normalne jednolicne boje bude pozadinska slika ili jos bolje da nema pozadine...

koristim Adobe Dreamweaver CS3

MOLIM POMOC

mogu ti dat preporuku...ja ti flash radim na Adobe Flash CS4   jednostavno je lakše i onda samo preneseš na Dreamweaver...idi na page properties ispod i tamo stavi background picture i to je ja mislim to ...
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
16 godina
Flash pozdaina
prihvaćeno rješenje

Napravi da ti je flash animacija transparentna i vidjet će ti se samo tipka a ostalo će ti biti prozirno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flash pozdaina
autorov komentar

hvala ivane to e to...

to san provava vec prije al mi nie uspilo zato sta mi je pozadina bila crna...

kad sam je stavija na bijelu i stavija da je transparentna nestala je...hahaha

Thankssssss

razmislit cu isto i o CS4... cuja sam dobrih stvari o tome..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Flash pozdaina
Ivan M. kaže...

Napravi da ti je flash animacija transparentna i vidjet će ti se samo tipka a ostalo će ti biti prozirno.

mežeš li mi dat cjeli screen shot da vidim koju si opciju uzeo jer vjerovatno ti imaš CS1-3 a ja imam CS4 pa ne mogu nać to ili sam čorav
Abomb kaže...

hvala ivane to e to...

to san provava vec prije al mi nie uspilo zato sta mi je pozadina bila crna...

kad sam je stavija na bijelu i stavija da je transparentna nestala je...hahaha

Thankssssss

razmislit cu isto i o CS4... cuja sam dobrih stvari o tome..

da super je ali ako ćeš radit par sitnica onda ostani na dreaweaveru jer je Flash kompiciran....hoču reć previše opcija pa se u početku zbuniš
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
16 godina
RE: Flash pozdaina
sk8 4 life kaže...
 mežeš li mi dat cjeli screen shot da vidim koju si opciju uzeo jer vjerovatno ti imaš CS1-3 a ja imam CS4 pa ne mogu nać to ili sam čorav
Ja sve radim u CS4 i ta opcija je ista i u CS3. Nije bitna verzia, treba znat upravljat postavkama Namigiva.

Odi pod File > Publish Settings

Tu odabereš verziju Flasha, kvalitetu zvuka i ostalo što se sve nudi i još odrediš HTML postavke, u ovom slučaju odabereš Window Mode transparentan.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice