Znači na stranici od fejsa postoje pluginovi gdje dobijes gotov kod, npr dobio sam za komentare, sve to radi i funkcionira, ali želio bi napravit da mi se komentari ne "produžuju" odnosno da ima skrolbar sastrane kraj komentara il tak nesto, jer mi stranica nije prilagođena za tako nesto, odnosno sto vise komentara dođe ici ce uvijek na dno same stranice itd... ako ste shvatili
http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/comments/
znači ova slika prikazuje komentare, ali ja bi želio da se na stranici uvijek vide 3-4 max i onda kad stisnem "view more" da se ne produžuje stranica nego "nestanu" prethodni komentari a novi se pojave, ne znam jesam li dobro objasnio
Facebook Comments na stranici
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.113
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam siguran da ima ta mogucnost na komentarima. ono sto ti mozes napraviti je postaviti max-height wrapa komentara na ( npr ) 500px i onda ce se pojaviti scroll ( ruzno no napravit ce posao :) )
Kolko sam ja svatio to "više more"
ti je da učita sljedeći niz komentara dakle nema srolbara
. Barem sam ga ja svatio da tako radi. Trebalo bi bit taj dio definiran putem CSS (overflow:scroll; ).
Čini se da ima prazan div koji ima samo svoju CSS klasu "fb-comments" i nema nikakve elemente unutar sebe, to je kontenjer za podatke, a podaci se dodaju i sređuju preko javascripta.
al izgleda da je "više more" opcija da učitaš i dodaš sljedeči niz ništa više. HTML kod je imaš na svom linku detaljno opisano za šta su data-href, data-num-posts i data-width:
<div class="fb-comments" data-href="http://example.com" data-num-posts="10" data-width="470"></div>
Dakle CSS kod je div.fb-comments {width:470 px; height:xy px; overflow:scroll;} samo pazi da je data-with jednak widthu unutar klase da nebi došlo do nebuloza (bolje ga ne koristiti unutar CSS-a već ga definirati samo kako data-width), a paddinzi, margine i ostalo je opcionalni preko CSS-a ako treba.
Očekujem uplatu na moj žiro račun u tjekom narednih tjedan dana.
Kolko sam ja svatio to "više more"
ti je da učita sljedeći niz komentara dakle nema srolbara
. Barem sam ga ja svatio da tako radi. Trebalo bi bit taj dio definiran putem CSS (overflow:scroll; ).
Čini se da ima prazan div koji ima samo svoju CSS klasu "fb-comments" i nema nikakve elemente unutar sebe, to je kontenjer za podatke, a podaci se dodaju i sređuju preko javascripta.
al izgleda da je "više more" opcija da učitaš i dodaš sljedeči niz ništa više. HTML kod je imaš na svom linku detaljno opisano za šta su data-href, data-num-posts i data-width:
<div class="fb-comments" data-href="http://example.com" data-num-posts="10" data-width="470"></div>
Dakle CSS kod je div.fb-comments {width:470 px; height:xy px; overflow:scroll;} samo pazi da je data-with jednak widthu unutar klase da nebi došlo do nebuloza (bolje ga ne koristiti unutar CSS-a već ga definirati samo kako data-width), a paddinzi, margine i ostalo je opcionalni preko CSS-a ako treba.
Očekujem uplatu na moj žiro račun u tjekom narednih tjedan dana.
Znači, scrollanje uopće ne fukncionira, napravio sam sve veličine i dužinu prek htmla jer isto prek css-a ne fukncionira. Imaš kakvu ideju za scroll?
ovaj overflow je bitan provjeri jel je dobro napisan na w3c-u za svaki slučaj on ti je zadužen za scroling od diva. To mi jedino pada na pamet