Download YouTube videa

poruka: 10
|
čitano: 3.052
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Download YouTube videa

Ovako, iskusan sam u PHP-u i dovoljno znam raditi na Linuxu (na udaljenom serveru). Mislim da imam dovoljno znanja da napravim sljedeće: Web stranicu gdje imate textarea i u njega unosite YouTube linkove (jedan red, jedan link). Kada ste gotovi, poziva se radnja; Svaki video se skida na server (mislio sam Linux VPS, jer mi je to najjeftinije), konverta u mp3 (ffmpeg), stavlja u temp. folder, i tamo stoji dok se svi video zapisi ne konvertiraju u mp3. Kada su svi video zapisi prebačeni u mp3, oni se stavljaju u arhivu i korisniku se daje link za download pjesama u arhivi. Arhiva se briše sa servera nakon 10 min. kako bi se oslobodio prostor. Sad, zanima me jeli to vrijedno truda i novaca? Ne mislim nikakav profit vuć iz tog, samo me zanima vaše mišljenje. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Download YouTube videa

zasto praviti nesto sto vec ima i savrseno radi?

link

ali u svemu, dobra ideja

http://zippo-friends-croatia.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Download YouTube videa
Hacker002 kaže...

zasto praviti nesto sto vec ima i savrseno radi?

link

ali u svemu, dobra ideja

Poanta je u tome da možeš napravit listu linkova, i onda da ti server sve to spakira u arhivu da ne moraš jedno po jedno

15 godina
neaktivan
Download YouTube videa

Ako vec ne postoji potpuno ista stvar - ideja je dobra {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Download YouTube videa

znam prijatelju, dobra ti je ideja, ali mislim da se neces proslaviti..tesko ces se probiti a i uvijek ce biti netko bolji..

iako potpuno podrzavam tvoju ideju!

http://zippo-friends-croatia.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Download YouTube videa

ja koristim http://www.mp3ify.com za to...

Ovo nisam vidio

"Poanta je u tome da možeš napravit listu linkova, i onda da ti server sve to spakira u arhivu da ne moraš jedno po jedno"

i moram priznat da je ideja dobra... ono napraviš listu, klikneš i odeš na pivo...kad se vratiš sve te čeka na desktopu {#}

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 1:23 (24v).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i možeš dodat gumbić " add to mp3 converter queue" i nakon tog stisnes gumbić convert... Dodavanjem greasemonkey (chrome,firefox) skripte ili addona (da su ti gumbici ispod videa)... Ako sam dobro shvatio, user tebi da hrpu linkova, ti ih konvertaš i daš dl link?
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
16 godina
8ax kaže...
i možeš dodat gumbić " add to mp3 converter queue" i nakon tog stisnes gumbić convert... Dodavanjem greasemonkey (chrome,firefox) skripte ili addona (da su ti gumbici ispod videa)... Ako sam dobro shvatio, user tebi da hrpu linkova, ti ih konvertaš i daš dl link?

Da, čovjk je to tako zamislio. Ideja mi je super, jer, ajmo iskreno, velikoj većini korisnika interneta se ne da instalirati greasemonkey, tražiti skripte, addonove... žele da im je sve na "pladnju". Zbog toga mislim da bi ovo moglo uspjeti, samo se treba probiti u moru raznih on-line konvertera.

17 godina
neaktivan
Download YouTube videa

da al nisam nigdje do sad vidio da možeš više videa odjednom skinit u jednom fajlu... meni bi to dobro došlo.... dosta puta na youtube-u skidam kojekakve sessione (ne)poznatih DJa i na kraju zaboravim šta sam htjeo skinut lol ovo bi bilo stvarno zanimljivo... samo neznam koliko bi uspješno bilo (za vlasnika sajta) jer nije a da se baš i ne može BEZ toga...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Download YouTube videa

Ima youtube downloader, zatim kada skines Real Player automatski ti se iznad svakog videa pojavljuje "Download Video" u desnom cosku

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice