Cookie (share?)

poruka: 16
|
čitano: 1.479
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cookie (share?)

Pozdrav,

Da li je moguce sacuvati cookie unutar web hostinga. Recimo na stanici mojastranica.com/bug kada odes budes odmah logovan na forumu, sa bilo koje lokacije da pristupas. Pretpostavljam da bi cookie opet nekada istekao, pa ako ima neki i bolji nacin..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cookie (share?)
da jos dodam, ja programiram u php-u
16 godina
neaktivan
to bi bili neki cookie-si u oblaku :P
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan
Cookie (share?)

Hahha... A kako bi ti to ona raspoznavao korisnika ako je sa svake lokacije? xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cookie (share?)

Napravi detekciju lica preko web kamere i neka ista čim te prepozna automatski prijavi...

k1.c0
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cookie (share?)

problem je kako napraviti to navedeno sto sam rekao na pocetku, a kako bi ga mogao koristiti to je druga stvar :)

0 0 hvala 0
17 godina
Cookie (share?)

Ne možeš to napraviti.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 17:49 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
shiljak kaže...

Pozdrav,

Da li je moguce sacuvati cookie unutar web hostinga. Recimo na stanici mojastranica.com/bug kada odes budes odmah logovan na forumu, sa bilo koje lokacije da pristupas. Pretpostavljam da bi cookie opet nekada istekao, pa ako ima neki i bolji nacin..

I kaj, prek toga bi ulazil drugima u face?

Imas cloud racunalstvo, pa provjeri, slicno je,ali vise osobnije...

WP
16 godina
neaktivan
Nix kaže...

Ne možeš to napraviti.

Ej, Nix. Što kažeš o mojoj soluciji? :)

k1.c0
17 godina
Cookie (share?)

Dobra ideja, serverski zahtjevna :) i opet nepouzdana, kako ćeš se logovati ako su ti zbog nespavanja veliki podočnjaci {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cookie (share?)

Super mi zvuči, samo što je malo nesigurno.

Bilo bi dobro da se uz to zahtjeva i da uneseš nešto što samo ti znaš, riječ, frazu ili tako nešto, da ne može svako svakome ući u profil i to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i opet bi morao imati user name i pass kao i svugdje da se prijaviš da bi mogao korisiti cookie, hmmm... vrlo nezgodno i teško za izvesti...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
Cookie (share?)

ne znam kako ovi pave premium linkove za accounte poput rapidsahre, megaupload, korisnici ne znaju lozinku od account-a ali ipak skidaju sa njega. Ima izvedbih sto se prvo na server sve skine, pa zatim tek moze korisnik da skine taj fajl, ali ga skida sa web hostinga a ne sa rapidshare-a.

Ali ima i onih sto cim uneses link mozes skidati, tako meni nesto treba za taj username i pass, pretpostavljam da je to nekako slicno. Pretpostavljam da je to ko neka vrsta proxy-a..

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cookie (share?)

Molimo naučiti što to znači i kako funkcionira ASP SessionID.

To je sve.

The world has finally accepted that open source is not a business model. We can now enjoy the experience in peace.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cookie (share?)

SessionID nije striktno vezan za ASP;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sa ovim sessionID, mogao bih napraviti da npr. korisnik unese neku sifru (sa bilo koje lokacije), i nakon toga sve sto je do sada radio da moze nastaviti (npr. ako se radi o nekoj stranici tipa shop-a, gdje je vec odabrao neke artikle). Nisam puno gledao, ali trebalo bi da je to sessionid. 

E sada, da li je opet moguce preko toga sacuvati nesto sa tudje stranice, kao sto sam naveo na pocetku, username i pass od bug.hr foruma i slicno. Posto se ta neka stranica ne bi nalazila na moj web hostingu, nego bi se pristupalo preko moje stranice nekoj drugoj - kao da korisnik moze koristiti bug.hr forum sa mojim userame-om, a i dalje da ne zna koji je mi je username i pass na forumu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice