Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 808.206
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Community review vaših web stranica
tnakir kaže...
Edge kaže...

Evo redizajn  isvijet.com.hr

Zanima me vase misljenje tj. jel treba nesto dodat, maknut, itd... :)

Stranica ti je spora do boli. Daj malo kompresiraj ove slike i header.

Dobro se ucitava, valjda su to bili privremeni problemi sa serverom. :/

@Top Bugovac

Istina, tema je skinuta (sa WP stranice), ali vjeruj mi ima tolko sitnih detalja koje je trebalo promjeniti, a pošto sam skroz novi korisnik WP platforme, puno sam muke ulozio.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 10:07 (Edge).
16 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Ja sam napravio blog, gdje se mogu pratit misije za samsung. Tema je sa WP-a, pa me samo zanima kako vam se sviđa izbor boja i kako to sve skupa izgleda? 

http://zstamenov.wordpress.com/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ja sam napravio blog, gdje se mogu pratit misije za samsung. Tema je sa WP-a, pa me samo zanima kako vam se sviđa izbor boja i kako to sve skupa izgleda? 

http://zstamenov.wordpress.com/

citirat ću...

k1c0 kaže...

Zar ova tema nije unutar foruma Razvoj i podforuma izrada web stranica? Cilj ove teme trebao bi biti predstavljanje svojih web dizajn radova "publici" te njihov review, a ne stavljanje linkova na "svoje" stranice koje pogoni neka preuzeta (ili kupljena) tema

Linkajte samo stranice koje ste osobno radili. Hvala... :)

kapiraš?

tomo007.net63.net BUG tečaj
16 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

kapiraš?

A pročitaj prvi post od Danny-a. 

Rekao sam što je i samo pitam jel ok ukomponirano sa bojama. Ionako se vamo viđa masu WP stranica. Recimo prethodno komentirana.

Tako da pomogni ako hoćeš ako nećeš bolje nemoj ništa pisat ;) 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
tomo007 kaže...

kapiraš?

Otkad je ovo tema samo za komentiranje dizajna. Ova se tema zove Community review vaših stranica, a ne Communitz review dizajna vaših stranica. Na stranici se može komentirati stotinu drugih stvari osim dizajna. O tome je li izabrana dobra tema? Je li sadržaj dobro organiziran po kategorijama? Kakav je sadržaj uopće?

To što neka stranica ima(legalno) tuđi dizajn, zar to odmah znači da je to stranica drugoga reda koja ne zaslužuje komentar?

Po tvojoj logici, stranica sa nekom skupo i kavlitetnim dizajnom bi automatski trebala biti dobra i savršena stranica, a ona koja nema dobar dizajn, automatski bi trebala biti loša stranica. A je li to u stvarnosti tako? Dizajn jest jedna od bitnih stavki stranice, i upravo zato mnogi uzmu (legalno) tuđi dizajn, da bi se mogli fokusirati na sadržaj stranice. Ima i drugih komponenti stranice osim dizajna.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
tomo007 kaže...

kapiraš?

Otkad je ovo tema samo za komentiranje dizajna. Ova se tema zove Community review vaših stranica, a ne Communitz review dizajna vaših stranica. Na stranici se može komentirati stotinu drugih stvari osim dizajna. O tome je li izabrana dobra tema? Je li sadržaj dobro organiziran po kategorijama? Kakav je sadržaj uopće?

To što neka stranica ima(legalno) tuđi dizajn, zar to odmah znači da je to stranica drugoga reda koja ne zaslužuje komentar?

Po tvojoj logici, stranica sa nekom skupo i kavlitetnim dizajnom bi automatski trebala biti dobra i savršena stranica, a ona koja nema dobar dizajn, automatski bi trebala biti loša stranica. A je li to u stvarnosti tako? Dizajn jest jedna od bitnih stavki stranice, i upravo zato mnogi uzmu (legalno) tuđi dizajn, da bi se mogli fokusirati na sadržaj stranice. Ima i drugih komponenti stranice osim dizajna.

moja logika je ta da je ovo mjesto gdje ćeš stavit stranicu koju si ti osobno napravio, a ne nešto što si kupio i popunio tekstom.

tomo007.net63.net BUG tečaj
15 godina
tomo007 kaže...

moja logika je ta da je ovo mjesto gdje ćeš stavit stranicu koju si ti osobno napravio, a ne nešto što si kupio i popunio tekstom.

Pa stranica kojoj stavim kupljeni dizajn je isto stranica koju sam osobno napravio. Ali ja je nisam osobno dizajnirao. Tu razmišljaš na način da je dizajn sve što stranica ima. A sadržaj stranice kao da ne postoji, kao da je sadržaj nešto sporedno i nevažno

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
13 godina
protjeran

tomo možeš ti mislit što hočeš ali ovo je review vaših stranica, a ne dizajna kao što je netko prethodno rekao.

www.mmo-balkan.com
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
tomo007 kaže...

Pa stranica kojoj stavim kupljeni dizajn je isto stranica koju sam osobno napravio. Ali ja je nisam osobno dizajnirao. Tu razmišljaš na način da je dizajn sve što stranica ima. A sadržaj stranice kao da ne postoji, kao da je sadržaj nešto sporedno i nevažno

Pa pošto se ovo nalazi na podforumu "Razvoj web-stranica" unutar kategorije "Razvoj", u koju još spadaju i Baze podataka, Programiranje za mobilne platforme i Programiranje onda je logično da se ovdje gleda tehnička izvedba stranice - koja uključuje dizajn. Kad ovdje postaš site očekuješ kritike na izgled, krive boje, kvalitetu koda i slično, a ne očekuješ kritike na sadržaj (osim usputno, uz dizajn i ostalo).

Sadržaj je sigurno najmanji faktor koji se gleda na Bug Forumu - informatičkom forumu, na ovoj temi. Gleda se usputno. Nema smisla postaviti već gotovu temu i reći da si ti napravio tu stranicu. Ono što si napravio je popunjavanje predloška sadržajem, za što se definitivno ne može reći da je netko radio site. Možeš reći da si osobno napisao sadržaj, ali site je u svim drugim aspektima radio netko drugi.

Potpis ;)
14 godina

Citat iz prvog posta:

Dakle, svatko tko želi nekakvo objektivno mišljenje, savjet ili kritiku za web koji je napravio ili održava neka to zatraži ovdje.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danijel kaže...

Kad ovdje postaš site očekuješkritike na izgled, krive boje, kvalitetu koda i slično, a ne očekuješ kritike na sadržaj (osim usputno, uz dizajn i ostalo).

Ja još ovo boldano čekam... 

14 godina

Nećemo sad ovdje raspravljati o tome što stavljati, a što ne... Što se tiče sajta, malo preplav header... Ostalo je dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
flyordie kaže...

http://www.flyshare.info/

- php curl verzija za skidanje pomoću premium fileshare računa. (RapidShare i MegaShares aktivni, MU R.I.P)

- promet ide direktno vama preko servera, nema čekanja ni reklama.

- omogućen je pause / resume (testirano sa Chrome i FlashGet)

- geoIP blokada za zemlje izvan balkana

u zadnjih godinu dana od startanja stranice preuzeto preko 50TB podatka preko servera :)

moze pomoc 

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 20:44 (dmanz).
14 godina
Riješeno :)
http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 20:40 (OriginalEXE).
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
dmanz kaže...
flyordie kaže...

http://www.flyshare.info/

- php curl verzija za skidanje pomoću premium fileshare računa. (RapidShare i MegaShares aktivni, MU R.I.P)

- promet ide direktno vama preko servera, nema čekanja ni reklama.

- omogućen je pause / resume (testirano sa Chrome i FlashGet)

- geoIP blokada za zemlje izvan balkana

u zadnjih godinu dana od startanja stranice preuzeto preko 50TB podatka preko servera :)

hvala ti, mislio sam tak nes napisat al nisam znao tocno kako

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 20:43 (dmanz).
13 godina
neaktivan

da, hvala šte ste me podsjetili, moram dodati regularni izraz da prepozna i drugi oblik rapidshare download linka (onaj noviji) :)

http://flyshare.info

1 0 hvala 1
14 godina

eo jedna od mojih prvih web stranica http://www.wix.com/univisionstudio/ml

to sam napravio za clana na forumu koji se bavi izradom horror igrica

pa recite svoja misljenja, dojmove, predlozite kritike, sta god zelite :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo taman stavljeno online, ne otvara u Firefoxu, neki redirekt je u pitanju na staru stranicu, ali bi se trebalo riješiti brzo.

Link

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Evo taman stavljeno online, ne otvara u Firefoxu, neki redirekt je u pitanju na staru stranicu, ali bi se trebalo riješiti brzo.

Link

Meni je otvorilo u Firefoxu bez problema.

17 godina

Napravio si forumasu medvjedu uslugu. Iako..ovim smjerom nije da ih ceka svjetla buducnost s obzirom

rade i kakvih (ne)znanjem barataju. Znam da u svom svijetu mislis da si se namucio, vjerojatno shvacajuci sucelje wix.com i prepisujuci tekst i uploadajuci screenshotove i sl., i da smatras da si defakto napravio stranicu ali to nije dovoljan trud.. No valjda je bitan trud, svatko mora nesto negdje poceti. Nazalost potrazio sam kakav dodatni primjer tog fps creatora (koji 'testiraju' ovi kojima si napravio stranicu), ne bi li mozda konstruktivnije stogod komentirao i..boli me glava sad. Cheers

13 godina
neaktivan
Qwinki.com - vaše mišljenje ?

Zanima me vaše mišljenje, sugestije za Beta verziju tražilice i direktorija http://www.qwinki.com

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Qwinki.com - vaše mišljenje ?
Qwinki kaže...

Zanima me vaše mišljenje, sugestije za Beta verziju tražilice i direktorija http://www.qwinki.com

Hvala!

A što si ti točno ovdje radio...?

15 godina
neaktivan
Qwinki kaže...

Hvala!

meni se svidja jednostavna jedino bi predlozio da smanjis ovaj Shape1 div (cini mi se da se tako zove)... previse je dole praznog prostora organizujes one zastavice u footeru ne neki nacin i bilo bi extra :D

14 godina

Blago rečeno, loše... Kakva je ono pozadina sa slikama? Ono je turbo jednostavan layout koji se da složiti za 1h vremena, pa čak i manje... Zamijeni te slike u pozadini sa CSS-om...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stefy kaže...

meni se svidja jednostavna jedino bi predlozio da smanjis ovaj Shape1 div (cini mi se da se tako zove)... previse je dole praznog prostora organizujes one zastavice u footeru ne neki nacin i bilo bi extra :D

Jedno je jednostavno, a drugo je ovo. Ne znam kako se ovo nekome može sviđati.

15 godina
neaktivan
mkrmpotic kaže...
stefy kaže...

Jedno je jednostavno, a drugo je ovo. Ne znam kako se ovo nekome može sviđati.

jbg o ukusima se ne raspravlja

14 godina
suludi8 kaže...

Link

Lijepa stranica ali nekako mi je preblještava ona slika poćetna(malo me bole oći da probaš malo smanjiti svijetlinu?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Mozda nije najbolje mjesto za traziti komentare (zbog sadrzaja) o ovakvoj stranici, ali sto se tice tehnickog dijela bug-ov forum je daleko najbolji za to. Pa, ocekujem vase kritike ili pohvale za http://www.ilmuddin.com

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno, nitko bas niti ne zeli ocjenjivati sadrzaj - niti smo relevantni za tako nesto.

Uglavnom, stranica mi se ucitala malo sporo, pa sam pokrenuo speed test. Evo losih rezultata:

Enable compression

Compressing the following resources with gzip could reduce their transfer size by 427.7KiB (73% reduction).

Zatim:

Defer parsing of javascript

359.1KiB of JavaScript is parsed during initial page load. Defer parsing JavaScript to reduce blocking of page rendering.

Takodjer bi bilo dobro da namjestis cache (i stavis dulji period na isticanje).

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 0:07 (dario111cro).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Prije svega hvala na odgovoru. Znam da se sporo ucitava, prvi put treba preko 27 sekundi, a drugi put oko 17. Ukljucio sam cache i stavio na 30 min. Koji alat/stranicu si koristio za speed test, ja sam ovu http://www.webpagetest.org i ne kontam bas kako popraviti ovu listu. Samo jos jedno pitanje, kako da ukljucim gzip kompresiju?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice