Cod2 - live statistike (server)

poruka: 8
|
čitano: 2.044
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Mislim da nema boljeg mjesta na svijetu za pitati....

naci nikad ni u ludilu to ne bih isao radit od a do z....znaci sve polako, a istina je da sam zelio to i za svoj pub

i sad jedan covjek mi je rekao da to nije tesko napravit....te da vec 99% toga postoji izvedeno i da se lako poveze sa serverom (Cod2)

ima li ko kakvu ideju, da li je to stvarno lagano za izvesti, ili pak nije

Evo prijmjer, u cemu je bit :)

««««☻

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cod2 - live statistike (server)

Pa možeš registrirati server na Game Tracker i onda ti on sam prati statistiku servera.

Ne trebaš sam raditi od A do Z.

Evo primjer na BUG Online server za BC 2 - Možeš pratiti koji su igrači trenutno na serveru, tko su najbolji igrači, top lista itd.

I'm just sayin'
16 godina
neaktivan

da, nesto slicno gametrackeru....

ali ako pogledas moj PRIMJER mislim da nije tesko zakljuciti da je gametracker prema ovako necemu cista nula

na gametrackeru ne mozes vidjeti, ali bas nista osim kolko vremena si na serveru

meni treba Kill/deaths ratio, onda favorite weapon....most killed with gun xxx....--- kuzis xD

««««☻

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za onaj tvoj link (bug bc2 server)

na primjer..... Kuky90 je prvi na serveru zasluzujuci svojem scoru. No da li je to zbog toga jjer je on zaista najbolji igrac na serveru, ili je pak najvise vremena provodio na njemu?

Score/min na nasem gametrackeru: to je jendostavno neprecizno i neodredjeno, na bc2 serveru po scor/min prvi je 88_StarDust_88, da li je to jer on svake minute ubije 4 igraca, ili je to zbog toga jer je on igrao 2 minute na serveru, ubio 8 ljudi i sad je jednostavno prvi? hmmm

u cod2 se zna i dogodit da se 3-4 runde specta zbog toga da pricekas novu mapu, malo na wc etc.... i ondmah sva teorija ovog scor/min pada u vodu

nadam se da sad razumijete kako gametracker nije od prevelike pomoci

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ti to ozbiljno ?

ovo mora da je prirodno

predlazem ti da jos jednom procitas postove autora LOOOL

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 15:52 (Maxy).
15 godina
neaktivan
Maxy kaže...

ti to ozbiljno ?

ovo mora da je prirodno

predlazem ti da jos jednom procitas postove autora LOOOL

facepalm

15 godina
neaktivan

@ maxy boy mislim da onog linka sto sam ti nemoze bolje za cod2....imas ko je koga ubio,s cime ga je i odnos killa/death ratio i jos mnogo toga.ako hoces mogu ti dat xf od tih ljudi sto drze te servere pa s njima se informiraj.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice