Beginning ASP.NET 4: in C# and VB knjiga

poruka: 5
|
čitano: 1.872
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Pošto ne mogu postati u podforumu Oglasnik, odlučio sam ovdje postaviti post, nadam se da se moderatori neće ljutiti.

Ovako, htio bih kupiti knjigu Beginning ASP.NET 4: in C# and VB, autor Imar Spaanjaars (http://www.amazon.com/Beginning-ASP-NET-VB-Wrox-Programmer/dp/0470502215)

Neda mi se čekati na Amazon dostavu, a i radije bih platio nekom iz Hrvatske/BiH ako je ima i više mu ne treba...

Printanje mi ne paše, znači tražim baš paperback verziju...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Btw, PDF sa torrenata mi ne treba, isključivo tražim knjigu, crno na bijelom :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Beginning ASP.NET 4: in C# and VB knjiga

Ja sam imao tu istu u verziji 2.0, ja mislim, tada nisam niti znao što je ASP.NET, dođe jedan rođak, inače "programer", i odnese je, ja mu je dam naravno imao sam 9 godina. Pitat ću ga da nema negdje još, sumnjam, rado ti je poklonim, ako će ti valjati i ako ćeš učiti. 4.0 ću kupiti preko Amazona, sada je imam u PDF verziji. Ako ti treba javi u PP.

Teško ćeš je naći na našim prostorima, vrlo teško.

13 godina
neaktivan

Ej!

Već je imam u PDFu, nije to problem, nego mi se neda čitati na ekranu.

Da, nema je baš na ovim prostorima...Imao ju je Algoritam u ponudi, no sad je nema, te treba čekati skoro 4 tjedna kada se naruči na nju...

Ovo mi je zato elegantno rješenje, sigurno je netko od forumaša ima i možda ju je pročitao te bi je htio prodati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hebo to, naručio ja knjigu, platio više za bržu poštarinu i još će me manje doći nego da sam preko Algoritma uzeo :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice