XP to Vista transformation pack

poruka: 9
|
čitano: 5.002
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo ovako, imam Xp(SP3), razmišljao sam se prebacit na Vistu, ali imam neke razloge zbog kojih to nisam učinio, ali nisu sad toliko bitni. OK. Vistin izgled mi se oduvijek sviđao pa sam na novom kompu odlučio instalirat xp to vista transformation pack, 9.0, kojeg sam skinuo sa BUG-ovog DVD-a. Pokrenou sam instalaciju, a moj AVG 8.0 je javio neku vrstu trojanca, nakon što sam mu naredio da ga heal-a, odmah se javila druga greška-ovakva:

Could not access: C:\WINDOWS\SYSTEM32\SCRNDR.EXE

A nakon toga upozorenje:

COULD NOT EXECUTE EXTERNAL PROGRAM: C:\WINDOWS\SYSTEM32\SCRNDR.EXE

U redu, mislio sam da je greška sa BUG- DVD-om, pa sam skinuo sa neta isti program ali se isto dogodilo.

pa ako itko zna u čemu bi mogao biti pronlem, neka se javi sam prijedlozima i savjetima.

HVALA!!

Been there done that
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 16:06 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam skinuo najnoviji vista tp i radi mi savršeno(jedino nekad kaže da nije oriđiđi windows)

nemam problema ko ti

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XP to Vista transformation pack

Na starom kompu sam trans. pack instalirao bez problema, a bio je XP(SP2), pa je li možda SP3 brani nešto ili slične stvari, nemam pojma.???

Been there done that
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Na starom kompu sam trans. pack instalirao bez problema, a bio je XP(SP2), pa je li možda SP3 brani nešto ili slične stvari, nemam pojma.???

Nema ti to veze s SP- ovima... ja sam sebi bio instalirao taj transformation pack 9.0 s BUG-a, na XP Pro SP3 i sve je ok bilo!!
jesi koristio UXTheme Multi-Patcher 6.0??
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan

Ne. zar to nije potrbno samo za teme koje se mjenjaju u xp-u, a ne za trnas. packove, prije kad sam ga instalirao nije mi trebao UXTheme Multi-Patcher.

Been there done that
16 godina
neaktivan

Za transformation pack trebaš UXtheme multi patcher!!Nemože bez njega.

A možeš ti njega instalirati i bez pachera ali će biti napola transformirano, dakle ni tamo ni vamo!!Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pa da, zato ka ono kaže da ne može pristupit i slične stvari, cool. Kako se nisam toga sjetio, tako jednostavno, a ipak...

Ali zašto onda AVG javlja trojanca??

Been there done that
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Pa da, zato ka ono kaže da ne može pristupit i slične stvari, cool. Kako se nisam toga sjetio, tako jednostavno, a ipak...

Ali zašto onda AVG javlja trojanca??

Ne brini za to, nije virus!! AVG je poznat po lažnim uzbunama!!! Ako ti nebude dozvoljavao instalaciju isključi ga!!
17 godina
neaktivan

Cool, tnx.

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: