Kada instaliram neku igru i kada idem pod Xfire da se učitaju igre neke igre mi uopće neželi učitati. Kada idem ručno detektirat igre onda uopće nema ikone od te igre. To se događa samo sa nekim piratskim igrama. Zna li tko od vas rješenje te dali mi može dati link sa rješenjem ili mi napisati rjašenje.
Xfire ne ucitava igre
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.335
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada instaliram neku igru i kada idem pod Xfire da se učitaju igre neke igre mi uopće neželi učitati. Kada idem ručno detektirat igre onda uopće nema ikone od te igre. To se događa samo sa nekim piratskim igrama. Zna li tko od vas rješenje te dali mi može dati link sa rješenjem ili mi napisati rjašenje.
Nema ti tu nekog ekstra rješenja. Neke piratske igre imaju takve instalacije tipa (samo otpakiraš datoeteku i ona je instalirana) tako da je Xfire ne može detektirati.
Možeš pokušati manuelno detektirati, i uspjeva u većini slučajeva, ali negdje i ne.
Imaš i novije igre koje još nisu podržane od Xfire, tako da te to ne treba mučiti.
Što ne može automatski probaj sa ručnom detekcijom, ako ne uspjeva oboje, onda ništa.
Da pogodim neće ti pronaći piratske igre koje se inače igraju preko steama; guees why !
Steam igre moraš imati instalirane through Steam.
Veoma jednostavno
Da većinom onih sa Steama, ali i neke druge isto nežele.