Xfire ne ucitava igre

poruka: 5
|
čitano: 2.335
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xfire ne ucitava igre

Kada instaliram neku igru i kada idem pod Xfire da se učitaju igre neke igre mi uopće neželi učitati. Kada idem ručno detektirat igre onda uopće nema ikone od te igre. To se događa samo sa nekim piratskim igrama. Zna li tko od vas rješenje te dali mi može dati link sa rješenjem ili mi napisati rjašenje.

AntonioZuti96

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Xfire ne ucitava igre
AntonioZuti96 kaže...

Kada instaliram neku igru i kada idem pod Xfire da se učitaju igre neke igre mi uopće neželi učitati. Kada idem ručno detektirat igre onda uopće nema ikone od te igre. To se događa samo sa nekim piratskim igrama. Zna li tko od vas rješenje te dali mi može dati link sa rješenjem ili mi napisati rjašenje.

Nema ti tu nekog ekstra rješenja. Neke piratske igre imaju takve instalacije tipa (samo otpakiraš datoeteku i ona je instalirana) tako da je Xfire ne može detektirati.

Možeš pokušati manuelno detektirati, i uspjeva u većini slučajeva, ali negdje i ne.

Imaš i novije igre koje još nisu podržane od Xfire, tako da te to ne treba mučiti.

Što ne može automatski probaj sa ručnom detekcijom, ako ne uspjeva oboje, onda ništa.

Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
16 godina
Xfire ne ucitava igre

Da pogodim neće ti pronaći piratske igre koje se inače igraju preko steama; guees why !{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Xfire ne ucitava igre

Steam igre moraš imati instalirane through Steam.

Veoma jednostavno

Operation Flashpoint
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Xfire ne ucitava igre

Da većinom onih sa Steama, ali i neke druge isto nežele.

AntonioZuti96
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice