Win7 i xp umrezivanje

poruka: 10
|
čitano: 2.987
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Win7 i xp umrezivanje

et imam doma dva compa...na jednom instaliran XP ,  a na drugom Windows 7.

glavno racunalo bi bilo ono na kojemu je win7

zelio bi ih nekako umreziti.....oba racunala su spojena u router (slika dolje)....

kako su spojeni kako su spojeni

eh sad...nesmije biti bilokakva konekcija....ono sto ja tocno zelim da je kad da ubacim neki dvd/cd u jedan od compova...da na drugom mogu to pokrenuti....ili ako na jednom imam spremljen setup za instalaciju...da na drugom mogu instalirati program bez kopiranja na oba racunala.... thx...nadam se da cete pomoci i btw...objasnite detaljno (mozda koja slika) jer sam nObcina po pitanju racunala :D

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win7 i xp umrezivanje

brb

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win7 i xp umrezivanje

refresh...ae pomozite

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win7 i xp umrezivanje

jbt jadan postaje ovaj forum....ovakva tema i nema niti jednog posta...sry ja bih da ti pomognem al neznam

al sam sto posto siguran da netko zna na forumu

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win7 i xp umrezivanje
Maxy kaže...

jbt jadan postaje ovaj forum....ovakva tema i nema niti jednog posta...sry ja bih da ti pomognem al neznam

al sam sto posto siguran da netko zna na forumu

Možda nitko nema vremena napisati oveći post jer ovo što autor traži ne može se baš objasniti u tri rečenice...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan
Win7 i xp umrezivanje

Možda ovo pomogne - KLIK

Kao i milijardu drugih tekstova kod najboljeg prijatelja - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 2:02 (kizo2703).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Win7 i xp umrezivanje

Slažem se sa kizo2703, ona stranica je odlična. Sorry što ti nitko to ne objašnjava na hrvatskom, ja bih vjerojatno pokušao da sam upućeniji. Sretno!

P.S. Forum stvarno "opada"

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Win7 i xp umrezivanje

-nije forum kriv što smo lijeni... a moramo i spavat' ponekad... (vidi...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Sorry što ti nitko to ne objašnjava na hrvatskom, ja bih vjerojatno pokušao da sam upućeniji.

Ajde da pomognem na neki način, da "forum ne opada". Na linku Mreža XP-XP-VISTA-98se ( uz link koji je dao @kizo2703 ) ima detaljno objašnjenje na hrvatskom jeziku kako umrežiti XP i Vista. Nije Win7 ali čitajući forume nema neke velike razlike u umrežavanju. Na tom linku postoji i opis postavki IP adresa i ostalih važnih parametara

Potrebno je kreirati Workgroup na oba kompa ( npr: Home ) i postaviti sharing za određene foldere.

Što se tiče upotrebe CD/DVD -roma, postupak je isiti kao i sa folderima. Potrebno je izvršiti sharing određenog CD/DVD roma na jednom kompu, za pristup sa drugog kompa na CD/DVD rom je identičan kao i za foldere. Pokreće se Setup na CD romu i vrši instalacija. Barem meni to funkcionira.

Kako se vrši sharing @MaxyBoy možeš na gore navedenom linku a i OVDJE 

Web tutoriali za početnike, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 9:24 (IvanC).
16 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...

glavno racunalo bi bilo ono na kojemu je win7

zelio bi ih nekako umreziti.....oba racunala su spojena u router

Evo ti slikoviti tutorial kako umrežiti Windows 7 i Windows XP i šerati neki folder ( isto šeranje je i za CD/DVD )

Web tutoriali za početnike, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice