Imam laptop HP compaq nx6110.
i
PITANJE GLASI:
Zašto u zadnje vrijeme ne mogu downloadirati niti jedan program, kada pokušam laptop mi se ugasi a programa nigdje?!
Hvala na pomoć
Imam laptop HP compaq nx6110.
i
PITANJE GLASI:
Zašto u zadnje vrijeme ne mogu downloadirati niti jedan program, kada pokušam laptop mi se ugasi a programa nigdje?!
Hvala na pomoć
Možeš li biti malčice precizniji u opisu problema? Recimo dal možeš download-ati neku sliku ili mp3-cu?
Kak misliš ugasi se? U kojem trenutku - kad počne skidati ili kad je već skinuo (dođe na 100%)?
jel imaš kakav antivirusni program...ak ne,onda ti je to zbog virusa...probaj stavit besplatni AVG,skeniraj system,pa javi.......jer ak imaš krekiran NOD 32 ili tak nešto,pišu ljudi da to ne radi kako bi trebalo(zbog toga jer je krekirano)
Možda bi mogao formatc:. kad si ga zadnji put formatirao?
Pa baš me zanima koliko od nas tu ima samo jednu partciju??? A šta ti onda predlažeš ako je ovo puno posla??
pa ovo što sam napisao,tak sam rješio jednom prijatelju problem,pa možda i čovjeku pomogne....al ni tvoje rješenje nije loše....i ja to prakticiram,iako nemam takvih problema
pa znam da nas vjerojatno ima malo jednu particiju,ali nisu svi extra znalci,možda je čovjek početnik,pa ima samo jednu( i ovaj sluča jšto sam napisao,s tim ima fakat puno posla)
btw.,ja kad sam dobio prvo računalo nisam imao pojma što je particija,a kamoli kako ju napraviti,tak da....