Više Ne Mogu downlodati Niti Jedan pogram?

poruka: 9
|
čitano: 3.032
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Više Ne Mogu downlodati Niti Jedan program
pitanje

Imam laptop HP compaq nx6110.

i

PITANJE GLASI:

Zašto u zadnje vrijeme ne mogu downloadirati niti jedan program, kada pokušam laptop mi se ugasi a programa nigdje?!

Hvala na pomoć

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2008 0:22 (dt2007).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Više Ne Mogu downlodati Niti Jedan program

Možeš li biti malčice precizniji u opisu problema? Recimo dal možeš download-ati neku sliku ili mp3-cu?

Kak misliš ugasi se? U kojem trenutku - kad počne skidati ili kad je već skinuo (dođe na 100%)?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

jel imaš kakav antivirusni program...ak ne,onda ti je to zbog virusa...probaj stavit besplatni AVG,skeniraj system,pa javi.......jer ak imaš krekiran NOD 32 ili tak nešto,pišu ljudi da to ne radi kako bi trebalo(zbog toga jer je krekirano)

Samo jednom se ljubi,sve je ostalo praksa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Više Ne Mogu downlodati Niti Jedan pogram?

Možda bi mogao formatc:. kad si ga zadnji put formatirao?

17 godina
MRK 22 kaže...

pa to nije baš neko rješenje,ako imaš recimo paticiju od nekih 100 GB punu podacima,a još je i sistemska (treba ti par dana Namigiva, da napraviš backup)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2008 16:26 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan

Pa baš me zanima koliko od nas tu ima samo jednu partciju??? A šta ti onda predlažeš ako je ovo puno posla??

17 godina

pa ovo što sam napisao,tak sam rješio jednom prijatelju problem,pa možda i čovjeku pomogne....al ni tvoje rješenje nije loše....i ja to prakticiram,iako nemam takvih problema

pa znam da nas vjerojatno ima malo jednu particiju,ali nisu svi extra znalci,možda je čovjek početnik,pa ima samo jednu( i ovaj sluča jšto sam napisao,s tim ima fakat puno posla)

btw.,ja kad sam dobio prvo računalo nisam imao pojma što je particija,a kamoli kako ju napraviti,tak da....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2008 22:51 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...
MRK 22 kaže...

pa to nije baš neko rješenje,ako imaš recimo paticiju od nekih 100 GB punu podacima,a još je i sistemska (treba ti par dana Namigiva, da napraviš backup)

Zato sistemska particija služi samo za OS! Dokumente i downloadane programe treba držati na drugoj particiju koja nema OS baš zato da se može raditi format!

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
i_rambo_plache kaže...
 Zato sistemska particija služi samo za OS! Dokumente i downloadane programe treba držati na drugoj particiju koja nema OS baš zato da se može raditi format!

da,lako je sad biti pametanSramim se....ja kad sam dobio prvi komp,nit je bilo ovog foruma, nit sam se služio internetom,nit sad znao išta o informatici....tak da ona jedna particija koja je bila napravljena bila je kao "svetinja" i još k tome mi je komp bio pod garancijom,i rekli su da se nesmije ništa dirati....a još k tome nisam ni ništa znao(što smijem,a što ne)
usput....zato sad ja na novom laptopu imam 3 paticije,a sistemska je od samo 15 GB i mogu formatirati kad god želim Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice