Virusi

poruka: 38
|
čitano: 4.461
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Virusi

Evo problema.Prije par dana počeo sam nešto skidat s rapida.Očito sam dobio virus.Igrom slučaja NOD32 je bio izbrisan.Tako da mi je u Windows Defenderu počelo javljat:"....Win32:REMO.nešto.Kliknuo sam na remove all.Ali nakon par minuta evo opet njega.Odem vidjet šta kaže u NOD-u al tek tada primjetim da NOD-a nema.Ok,ja ga instaliram,napravim full scan i nađe tri infiltracije.Al te tri infiltracije se ne podudaraju s onom u W.Defenderu.Tako da sad ludim zbog toga.Molim vas neka netko da nekakvo rješenje.ŠutimŠutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virusi

nije mi baš jasno,ima noda-nema..
napadni ga s ovim,ne znam koliko je žilav..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Virusi

probaj na netu usporedit ta imena. možda različiti proizvođači softwarea različito nazivaju tu gamad

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
neaktivan

piratski windowsi+piratski anti-virus=sr*nje. probaj aviru i/ili malwarebytes.

16 godina
neaktivan
r420r kaže...

piratski windowsi+piratski anti-virus=sr*nje. probaj aviru i/ili malwarebytes.

gdje si ti pročitao da on koristi piratski windows ili antivirus??Neodlučan

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
17 godina
neaktivan

pretpostavio sam... čitam između redova. :D

17 godina
neaktivan

antivirus nije piratski

16 godina
neaktivan
Virusi

Uglavnom skeniraj s onim gore programom! Ili s ovim. I neće biti problema!!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Uglavnom skeniraj s onim gore programom! Ili s ovim. I neće biti problema!!

najbolje s jednim i drugimNamigiva al prvo s malwarebytesom free..  i odlučit se za jedan antivirus

superantispyware free edition

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 23:14 (seneka).
17 godina
neaktivan

evo skeniram,sutra se javim ako bude kaj novo a bit će :D

17 godina
neaktivan
Virusi

Evo sinoć sam skenirao s oba programa,ali ništa nisu našli tj. našli su dosta zaraženih datoteka.Obrisao sam ali opet se javlja W.Defender.Molim vas kaj da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virusi

Uđi u safe mode i tamo skeniraj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virusi

Evo sad sam u NOD-u vidio neke viruse ali kad sam tražio u W.Explorer nađem ali neće zbrisat file

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Virusi

NOD 32 + Super Anti Spyware + Malwarebytes Anti Malware. To bi te trebalo riješti svih problema. Kratkoročno probaj skenirati s ovim.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virusi

NOD 32 i nikakv drugi program ti ne triba...ja ga koristim već 3 godine...prosječno po mjesecu skidam 162gb i nikad do sada nisam imao problema...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XP Master kaže...

NOD 32 + Super Anti Spyware + Malwarebytes Anti Malware. To bi te trebalo riješti svih problema. Kratkoročno probaj skenirati s ovim.  

Imam sva tri i izgleda da je NOD32 našao ovaj Win32:Reno.JI al pod drugim imenom.Izbriso sam ga.Ako se sad opet javi W.Defender fakat ne znam šta ću.

17 godina
joker478 kaže...

Evo sinoć sam skenirao s oba programa,ali ništa nisu našli tj. našli su dosta zaraženih datoteka.Obrisao sam ali opet se javlja W.Defender.Molim vas kaj da radim

Cek malo kazes nisu nista nasli ta dva programa ali su obrisali dosta zarazenih datoteka, Smijeh ti fino napravi screanshot tog kaj ti nalazi Defender pa postavi sliku na forum da vidimo ocem se radi. Nemoj se pouzdat u to kaj ti nađe Windows Defender jer on nije bog zna kaj to se odavno zna zapravo bi ga trebal iskljucit skroz to je najbolje rjesenje!Nevinašce

17 godina
neaktivan
Virusi

Ovo je što se tiče malwarebytes-a a na super antispyware mi se ne da opet skenirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virusi

Evo sad sam izbrisao neki virus sa NOD-a.Izgleda da je to onaj koji mi je Defender javljao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joker478 kaže...

Evo sad sam izbrisao neki virus sa NOD-a.Izgleda da je to onaj koji mi je Defender javljao.

rekao ti je rambox,nemoj ići s dva antivirusa..ostavi nod i ova dva skenera..
i dal restartaš komp kad ti ponude ova dva?

inače imaš tipku uredi,da ne duplaš postoveNamigiva

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
joker478 kaže...

rekao ti je rambox,nemoj ići s dva antivirusa..ostavi nod i ova dva skenera..
i dal restartaš komp kad ti ponude ova dva?

inače imaš tipku uredi,da ne duplaš postoveNamigiva

kak to misliš dal restartam komp kad mi pnude ova dva

17 godina
Virusi

Prvo isključi System Restore ( proguglaj ako ne znaš kak ) zatim restartaj i odi u Safe Mode te tam sa svim skeniraj...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joker478 kaže...

kak to misliš dal restartam komp kad mi pnude ova dva

pa kad odrade scan malwarebytes i superantispyware vjerovatno dobiješ poruku da se komp mora restartat da bi čišćenje uspješno završilo,na to mislim..da li tad restartaš,ako ne,trebao bi..

16 godina
neaktivan
Virusi

pozzz evo maloprije mi je avast poceo izbacivati ovu poruku..

jeli ovo virus ili nesto slicno...

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

sumnjam, prepoznaje ga kao "heuristic" , tak meni za krekove kaže, koji su false positiv. a i preporučuje ti ignore.

ak očeš možeš probat s ovim skenirat pa da vidimo

ajmo svi na erep ;)
17 godina
laki-cakija kaže...

To je nasla heuristika kak i pise a tu obicno moze bit gresaka a skriveni driver ne mora znacit da je to gamad. Ak nemas Malwarebytes i Superantyspyware onda ih skini to su samo skeneri i s njima napravi prvo s jednim a onda s drugim Quick Scan. Prije skeniranja s njima trebas uvjek napravit Update tog se drzi i ovaj dvojac uvjek imaj na kompu za povremeno skeniranje.Cool

http://www.skidajmo.com/hr/Sigurnost/Malwarebytes_Anti-Malware/

http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 13:38 (rambox).
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
laki-cakija kaže...

To je nasla heuristika kak i pise a tu obicno moze bit gresaka a skriveni driver ne mora znacit da je to gamad. Ak nemas Malwarebytes i Superantyspyware onda ih skini to su samo skeneri i s njima napravi prvo s jednim a onda s drugim Quick Scan. Prije skeniranja s njima trebas uvjek napravit Update tog se drzi i ovaj dvojac uvjek imaj na kompu za povremeno skeniranje.Cool

http://www.skidajmo.com/hr/Sigurnost/Malwarebytes_Anti-Malware/

http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

imam ja ovi avastov skener koji stalno skenira dok je racunalo upaljeno,i nista nije nasao..

errando discimus
17 godina
Virusi

Imas da samo kaj ti to nikak nije dovoljno niti pod razno to se zna itekak.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virusi

evo sta mi je izbacilo nakon skeniranja

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
laki-cakija kaže...

evo sta mi je izbacilo nakon skeniranja

Oznaci sve pa i ovaj Adware bezvezni gore tj stavi kvacice i Dalje pa onda obrisi sve eto kak te stiti Avast, odradi skeniranje i sa Malwarebytes ak nisi i to Quick Scan samo to je dosta.Nevinašce

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice