Pozdrav, unazad 3-4 dana uočio sam da su mi datoteke na jednoj particiji(na kojoj nije OS) zaražene, tako da su mi skoro svi mp3, jpg, img, doc, zip fileovi na toj particiji promjenili naziv i tip file-a.
Također, u svakoj mapi gdje su mi promjenjeni tipovi file-ova, nalazi se i jedan html @README, koji ja nisam i ne želim baš otvarat za sad ako ne moram.
Skeniro sam PC sa malwarebytes-om, napravio defragmentaciju tog diska, check-o disk ako ima nekih grešaka, i sve je u najboljem redu, još sam čak napravio i system restore unazad 5 dana, ali ništa dobio nisam s tim(vjerojatno jer je vraćena samo particija di mi je OS).
Nije mi problem formatirat particiju gdje mi je OS i programi i stavit novi OS, već mi je problem što imam preko 30gb pjesama i preko 10gb slika koje pohranjujem već par godina...
Nisam ništa puno skido unazad mjesec dana, samo par filmova sa torrenta koji su bili najviše seedani, jedino ako sam preko neke stranice mogo to navuć, pošto mi znaju razne reklame iskakat i gluposti iako imam adblock instaliran.
Ako bi mi mogli pomoć da se ovo spasi tj vrati, bio bih vam neopisivo zahvalan.