Toshiba gasenje

poruka: 6
|
čitano: 2.348
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Toshiba gasenje
pitanje

Imam toshiba satelite a 300 d i problem s gasenjem. cim se ugrije cesto se gasi sam od sebe zbog pregrijavanja tj.slabo ga hladi ventilator. dali postoji kakvo rjesenje za to???

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Toshiba gasenje

-da, čišćenje hladnjaka, nova pasta i temp. bi trebala biti prihvatljiva. Ako je još pod garancijom onda u servis.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
Toshiba gasenje

Stavljanje termalne paste i "usisavanja" (čišćenje prašine) pomaže, ali po modelu to nije stariji laptop od cca 6-12mj pa ne znam koliko se prašine moglo nakupiti u njemu? Definitivno pogledaj ovo http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=235824 Skini si taj programčić RMclock a sve ostalo ti piše u navedenom linku. Nadalje, pomognu i vanjski "puhači" zraka, ali prvo si inst taj prog i ako znaš promjeni pastu od procesora.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toshiba gasenje

i ja imam a300d star 6 mjeseci. i takodjer mi se nedavno poceo grijat kao nenormalan na lijevoj strani laptopa.
samo odvrnes ispod one sarafice i dobro ispusi dio oko procesora (nemoj koristiti fen za to). ocisti prasinu koja se skupila na resetkama.
sad laptop drzim u high performance modu stalno i niti se pretjerano grije niti mu temp ide preko 60 stupnjeva. nijednom mi se jos nije ugasio od ciscenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Laptop mo je star 6mj.i kao novi se gasio kada nesto zahtijevnije radim odmah se pregrije i ugasi.Kako da promijenim pastu to mi nista nije jasno?

16 godina

-čest uzrok (ovakvih simptoma) je slabo hlađenje, potrebno je očistiti hladnjak CPUa (pasta je dihtung) Izlanuo se ponekad i novi ventilator.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice