Rušenje kompa

poruka: 13
|
čitano: 3.800
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rušenje kompa

Ovako,nedavno ja malo bio zaljujla komo i ono vent počeo kričat ko blesav i ja polego kućište na stranu i ajde do sad sve normalno,ali danas ja instalira norton i još par rpograma za optimizaciju i sada se komp smrzava,BSOD se pojavljuje,usporio znatno,ja virujen da je problem u hlađenju (CPU temp:70 stupnjeva!!!)ali ne znan šta napravit,pomagajte

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Rušenje kompa
veki je car kaže...

ali danas ja instalira norton i još par rpograma za optimizaciju i sada se komp smrzava,BSOD se pojavljuje,usporio znatno,ja virujen da je problem u hlađenju (CPU temp:70 stupnjeva!!!)ali ne znan šta napravit,pomagajte

Norton je legalan ili ne? ako je krekiran brisi ga.

koje si jos programe instaliro?

pogledaj sa ovim programom sto je uzrok bsod-a.

sto se tice temperature, provjeri hladnjak da li "lezi kako treba" 

ocisti ga, promijeni pastu.

16 godina
neaktivan
Rušenje kompa

Pojavio mi se virus na kompu i naravno kako i pretpostavljate norton je krekiran jer trial ima nekih caka.....Još san instalira Tune Up Utilities 2011(CRACK) i Aidu 64.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rušenje kompa

Pogodak u sridu,uzročnik 4 crasha symnatec(ili tako nešto)-Norton.Čim ga uspijem upalit brišemo sve programe koje je norton nabifla.Hvala,a vent ću vidit šta  se može

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rušenje kompa

Sto se tice venta,otvori komp,malo pricvrsci komponente,mozda to pomogne,i ocisti ih...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rušenje kompa

Naravno kao što san i mislio sad se norton ne da deinstalirat,kaže da je on za 32 bitni win xp,ima neko program za deinstalaciju ovakvih programa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rušenje kompa

Nadam se da nisi pokušavao s Revo Uninstaller-om?

Jer ako jesi i ako on ne vidi instalaciju tog famoznog Nortona,

onda isprobaj odgovarajući tool s ove stranice

Ako pak ne koristiš(još) Revo Uninstaller,onda skini portable verziju s 

linka,pokreni exe i kad ti iščita instalirane programe,klikni na Norton/Uninstall/Advanced

Kad ga deinstalira,nemoj odmah restartati stroj nego prvo odradi do kraja deinstalaciju

(da ti pobriše sve reference na Norton)

Sretno{#}

P.S.:Čudim ti se da si išao instalirati crack-ani AV program:(

Pored toliko solidnih freeware ili giveaway riješenja koja se daju

pronnaći na internetu uz malo strpljenja koristeći Google!

P.P.S.:Moj favorit je Avira Personal AV + MalwareBytes Free

Uz povremeni scan računalo može biti poprilično(neću reći 100%) zaštićeno.

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 13:19 (fromcelltohell).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Naravno kako i pretpostavljate norton je krekiran jer trial ima nekih caka.....Još san instalira Tune Up Utilities 2011(CRACK) i Aidu 64.

Pokusaj izbrisati nortona ovako kako je kolega rekao.

- na tvom mjestu ja bi makeo i taj tuneup (ako je krekiran) imas free zamjene tipa: CCleaner i glary utilities free

a sto se tice antivirusa kad to rijesis stavi si avast free i bit ces miran.. {#}

16 godina
neaktivan
Rušenje kompa

Lako za to ja komp ne mogu upalit nakon 30  sekundi se ugasi u z svuk onog famoznog škljocaja kada pritisneš on/off,koji mu sad može bit đava?-struja? ima li iko kakav vent za prodaju za socket 775 ja mislim da je s mojim nešto krivo jer vrti i krči ko blesav,majkemi ova kanta će letit iz kuće ako ovako nastavim, i baš kad malo promislim uvidim koliko je ovo glupo jer sam ja pokušavajući popraviti komp uspio pokvariti ga,smiješno-zar ne,ovo može u temu najveći kiksevi... strašno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki je car kaže...

ima li iko kakav vent za prodaju za socket 775 ja mislim da je s mojim nešto krivo jer vrti i krči ko blesav

Pogledaj da nije krivo stavljen.

16 godina
neaktivan
Rušenje kompa

Nije krivo stavljen ali istina je da su me pinovi dosta za***avali jer nisu u baš dobrom stanju,sad je malo bolje opet sam polegao kućište,ali ne znan šta ću majkemi bacit ću ga kroz prozor XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rušenje kompa

Čekaj malo! Nemoj bacati ništa.Otvori kućište dok je stroj ugašen.

Pogledaj da ti kakve žice s napajanja ili s coolera(plava strelica) nisu u doticaju s ventilatorom proca.

Zatim,pogledaj da li ti se možda cooler klima.

Ako da,moraš ga skinuti,vratiti bravice(crvene strelice) u početni položaj,očistiti pastu s coolera i s proca,

nanijeti novu pastu i vratiti cooler na procesor.

Pogledati sliku.

EDIT:

Mislim,stvarno....ovaj editor je u težoj banani.

Opet mi pronalazi nedozvoljeni HTML code,WTF!?

I onda "gumica" za poništavanje oblikovanja

ne vrijedi uopće!!!!!

Nemam na forumu aktiviran ni AdBlock ni NoScript

koji bi eventualno mogli raditi probleme s editorom.

Pa,u čemu je onda problem?

Intel stock cooler Intel stock cooler
Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 9:49 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Rušenje kompa

nije ništa od toga ali i dalje se dotiče neke plastike,ali ima li ikakve veze s pregrijavanjem to ššto je polegnut,protok zraka i tako to,hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice