Razer Kraken Pro v2 ne ocitava u Synaps-u

poruka: 5
|
čitano: 1.580
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Razer Kraken Pro v2

Dakle, navedeni headset, ne ocitava ga synapse nikako. Probao sam raznorazne pi*darije sa yt-a i googla opcenito, no bezuspjesno. 
Da napomenem.. do sad mi je sve radilo kako spada, no prije nekih mjesec dva kad je bio apdejt windowsa mi se s*ebao zvuk u sluskama, onako je krcao kao da nesto "zapinje", no nisam se tim zamarao vec sam ugasio razerov software i tako je ostalo, pa sam na to i zaboravio. 
Jucer me nesto kopkalo da to sredim pa sam pokusavao ali bezuspjeno.

Ugl. imam jos tastaturu i mis od razera i njih kad jednostavno iskopcam iz pc-a oni nestanu ili se pojave u synapsu, dok sluske ne reagiraju nista. Cak ni u windowsu ne ocita uopce sluske kao Razerov proizvod, kao recimo mis i tastaturu.

PS reinstalirao sam synaps, zvuk sve zivo itd...

Mozda netko imao slican problem, pa BIH molio neki tip, nesto.. lud sam 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

S update windowsa su zeznuli zvuk i jos uvijek nisu otklonili problem. Sve radi dobro do verzije windowsa 1903. Nakon toga ne radi. Imas hrpu tema na redditu i razer forumu.

Slusalice se ti vide jedino u staroj verziji synapse, mislim da je verzija 1, dok u ovoj novoj synapse v2 su podrzane samo 3 vrste slusalica. Pogledaj si na razerovoj stranici.

mihi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Razer Kraken Pro v2 ne ocitava u Synaps-u
mihi999 kaže...

S update windowsa su zeznuli zvuk i jos uvijek nisu otklonili problem. Sve radi dobro do verzije windowsa 1903. Nakon toga ne radi. Imas hrpu tema na redditu i razer forumu.

Slusalice se ti vide jedino u staroj verziji synapse, mislim da je verzija 1, dok u ovoj novoj synapse v2 su podrzane samo 3 vrste slusalica. Pogledaj si na razerovoj stranici.

Brate ja ne znam gdje sve nisam gledao, nisam nista konkretno nasao, sve me pocela nervoza vatat. 
Ugl. Synapse 2 je u pitanju.. Sta da kopam nda staru verziju synapsa onda?

16 godina

Trebas synapse 2. A pod sound settings u windowsima moras odabrat Headset earphone(razer kraken). 

Kod mene na Thresheru je tako. 

Napises na google Razer Kraken Pro v2 crackling noise i izbaci ti neka druga rjesenja. Ja se nisam dalje zamarao jer je kvaliteta zvuka skoro ista.

Kao sto sam ti napisao imas pun forum od razera sa tim problemom. 

A sve to mozemo zahvalit genijalcima iz MS-a na nepotrebnim update-ima.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2020 0:43 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Razer Kraken Pro v2 ne ocitava u Synaps-u
mihi999 kaže...

Trebas synapse 2. A pod sound settings u windowsima moras odabrat Headset earphone(razer kraken). 

Kod mene na Thresheru je tako. 

Napises na google Razer Kraken Pro v2 crackling noise i izbaci ti neka druga rjesenja. Ja se nisam dalje zamarao jer je kvaliteta zvuka skoro ista.

Kao sto sam ti napisao imas pun forum od razera sa tim problemom. 

A sve to mozemo zahvalit genijalcima iz MS-a na nepotrebnim update-ima.

Probao sam par verzija ali ni jedna ne ocitava slusalice. Ugl, support mi je odgovorio da Kraken vise nije podrzan u Synapsu. No, meni svejedno Razer uopce ne ocita u Windowsu pod uredjajima, kao recimo tastaturu ili mis, koje ocita.

Taj nojz kod mene je bio tak oiritantan da ti nisi mogao imat slusalice na usima, kamo li da pustis muziku, ubi jbt. Zato sam reinstal sve i onda na kraju dobim to da mi sluske uopce ne budu ocitane, kak u synapsu tak i u winsima.

Kaze support kao da ja mogu podesavat u igri ili diskordu zvuk, kak zelim..  reko wtf, prije u softwareu si mogao podesavat sta zelis. Katastrofa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice