Promjena jezika na windows7 home premium

poruka: 6
|
čitano: 5.535
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ovako ,kupio sam laptop u italiji HP  windows 7 home premium,prilikom pokretanja dao mi je mogucnost izmedju talijanskog i engleskog jezika ja sam kliknuo engleki.eh sada posto mi ni engleski bas neide,instalirao bi hrvatski jezik. malo sam googlao ali se nisam bas snasao,vidio sam da postoji program VISTALIZATOR sa kojim se navodno moze promjeniti jezik,ali nisam mogao naci hrvatski jezik sa ubacenim SP1 ili se to moze naknadno.

ako mi netko moze pomoci bio bi mu zahvalan,koliko sam vidio svi ti postovi vezani za ovu temu su starijeg datuma,pa mozda se nesto i promjenilo....hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa probaj pokrenuti Windows Update i tamo pod Optional Updates bi trebao imati ponuđenu opciju instaliranja hrvatskog jezika. Nisam diguran da li to pali kod home premium ali probaj ako već nisi

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 23:16 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Promjena jezika na windows7 home premium
formula1live kaže...

Pa probaj pokrenuti Windows Update i tamo pod Optional Updates bi trebao imati ponuđenu opciju instaliranja hrvatskog jezika. Nisam diguran da li to pali kod home premium ali probaj ako već nisi

nepali to kod home premijuma  tu opciju ima samo ultimate( nazalost )....

neka stoji jos malo mozda se nadje neko ko zna...u svakom slucaju hvala...

15 godina
neaktivan

Ne znan jel smijem to tu napisat ,al i ja imam Windows 7 Home Premium i uspio sam sredit hrvatski jezik na način da sam skinuo Vistalizator program i našao hrvatski language pack za Windows 7 i to pokrenuo pomoću Vistalizatora.
Sad mi je cijeli Windows 7 na hrvatskom jeziku. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Ne znan jel smijem to tu napisat ,al i ja imam Windows 7 Home Premium i uspio sam sredit hrvatski jezik na način da sam skinuo Vistalizator program i našao hrvatski language pack za Windows 7 i to pokrenuo pomoću Vistalizatora.
Sad mi je cijeli Windows 7 na hrvatskom jeziku. 

kad bi mi samo dao link gdje si pronaso hrvatski languge pak,ja sam nasao ali bez SP1 (service pak 1) neznam dali moze i bez SP1,ali najsigurnije kad bi mi dao link posto je vec provjeren

moze link i na PP

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 20:26 (seyo71).
14 godina
nepostoji to . samo nesto ilegalno..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice