Program za bass

poruka: 13
|
čitano: 10.834
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program za bass

Imam pojacalo i na pojacalo je spojen woofer i 2 zvucnika lijevi i desni (woofer i zvucnici su razlicite marke ) I sad kad sam sve spojio onda sam stavio da lijevi zvucnik i woofer idu na isti izvor jer durugi mi nerade i tak a desni noramlno sam i sad me zanima jer kad malo jace pojacam to jest jako pojacam onda mi ovi obicni pocnu onak nekak se zeznuto cut radi bassa sto je jak a woofer normalno radi.Dali ima kakav program s kojim mogu gornjima bass ogranicit i slicno da mi se to nedogada jer sam ocu da woofer da bassove.Dali se to moze uopce napravit.?..Pojacalo je spojeno preko auxa na komp to jest noramlno se spaja ali zica od kompa do pojacala ide u aux..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Program za bass

Moguce je, ja za nesto otprilike ekvivalentno koristim Energy XT sa Voxengo BMS pluginom. Woofer na jedan kanal, a ostalima ogranicen bas.

16 godina
neaktivan
Program za bass

Skino tja energy i nista to je neki program za ensto kaj ja znam,,daj mi linkove odkud da skinem jer neznam ni sam..i taj BMS sam skino i nemrem uc trebam registracijski keyIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Hja, meni je key jednostavno stigao mailom kad sam kupio plugin, a skinuo sam s proizvodacevih stranica, nista specijalno Belji se 

Evo jos par pluginova, nisam ih probao; drugi je freeware:

http://www.kellyindustries.com/bass_manager.html

http://pcfarina.eng.unipr.it/Public/BassManagement/BassMan.htm

17 godina
neaktivan

E, da ne otvaram novu temu... postoji li program kojim mogu naglasiti bass a da zvucnici budu tiši, neznam kak objasniti, npr da pojacam "do daske"  bass a zvucnike ne ?

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
18 godina

Ako samo želiš tako slušati, onda u Winampu spusti preamp na minimum (-12), a na equalizeru podigni 70 Hz klizač na maksimum (+12).

Ako želiš pjesmu tako obraditi i zatim snimiti tako obrađenu, možeš npr. uzeti Audacity (freeware), sa Amplify efektom stišaš sve za npr 10 dB, a zatim equalizerom digneš basove za isti iznos i tako snimiš.

KaeR
17 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Ako samo želiš tako slušati, onda u Winampu spusti preamp na minimum (-12), a na equalizeru podigni 70 Hz klizač na maksimum (+12).

Ako želiš pjesmu tako obraditi i zatim snimiti tako obrađenu, možeš npr. uzeti Audacity (freeware), sa Amplify efektom stišaš sve za npr 10 dB, a zatim equalizerom digneš basove za isti iznos i tako snimiš.

zelim samo tako slusati, ne samo pjesme nego i zvuk u igri npr ili videu...znam za to u winampu =( Trebam neki Equalizer za opcenit zvuk Izlanuo se

Evo kako sam za sad naglasio bas. Velika je razlika kad ovo pojacam do kraja tj na 10db

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 17:28 (tony THE Noob).
17 godina
neaktivan

Ajde molim vas sigurno znate neki equalizer =(

15 godina
neaktivan
Program za bass

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Program za bass
Nagib Nizbrdica kaže...

zadnja poruka je napisana prije godinu dana

15 godina
Program za bass

Ljudi trebam program s kojima ću držati zvučnike na određenim Hz-ima,znači sad da stavim da mi rade cjelo vrijeme na 4hz,tako šta mi treba,imao sam prije takav program ali da me ubijete nemogu se sjetit imena.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kruskar kaže...

Ljudi trebam program s kojima ću držati zvučnike na određenim Hz-ima,znači sad da stavim da mi rade cjelo vrijeme na 4hz,tako šta mi treba,imao sam prije takav program ali da me ubijete nemogu se sjetit imena.

ti bi to za test zvučnika pretpostavljam...

možeš s ovim

http://audacity.sourceforge.net/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...
kruskar kaže...

ti bi to za test zvučnika pretpostavljam...

možeš s ovim

http://audacity.sourceforge.net/

Mislio sam na taj test,taj program sam imao čim sam vidio ss programa odmah sam ga prepoznao.Hvala još jednom.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice