Problemi s Vistom

poruka: 7
|
čitano: 1.237
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi s vistom

Prije par dana kupio sam laptop, s već instaliranom windows vista bussnies. Sve sam instalirao kako piše u uputama i sve je radilo. Kada sam se htio spojiti na internet, ubacio sam Maxadsl cd iz 2005. (ako se ne varam), da instaliram programe, itd. Ali, kada pokrenem program, dobijem poruku:

"Ugradnja aplikacije nije dozvoljena

ne mogu ugraditi MAXadsl

Privilegije korisnika s kojim ste prijavljeni ne dozvoljava ugradnju novih aplikacija

obratite se administratoru za pomoć ili ako imate mogućnosti, prijavite se na računalo s administracijskim privilegijama i pokrenite 'Spoji me' ponovno"

Ako sam napravio samo jedan account, valjda je to administrator, i jos kada je log on screen pise mi da je administracijski account. Ne znam sta dalje, moze pomoc?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problemi s vistom

Klikni desnom tipkom misa na setup.exe ili kako se vec zove na cd-u,i odaberi run as administrator.

17 godina
Problemi s Vistom

To je i mene mučilo.

Glup je taj cd!

Isključi windows defender i firewall i ak imaš još kaj od zaštite i trebalo bi biti dobro.

Kod mene je upalilo.

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto bi za Boga miloga htio to smeće uopće instalirati? To ti NE TREBA i nemoj to stavljati.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

Zar kroz Network and Sharing Center nisi u mogućnosti napraviti konekciju na Internet?

17 godina
neaktivan
Bob rock kaže...

Ako sam napravio samo jedan account, valjda je to administrator, i jos kada je log on screen pise mi da je administracijski account. Ne znam sta dalje, moze pomoc?

Nije bas onaj pravi administrator,pokusaj  aktivirati "super administrator" account

Start--Accessories---  desni  click na command prompt---run  as  administrator i upisi ovu komandu

net user administrator /active:yes

sada odlogiraj se i ulogiraj se na administrator account i pokusaj ponovi sa CD-om (ali cisto sumnjam da ce ti proraditi posto,pretpostavljam,pisano je za XP)

Ako ne  radi pokusaj  da startas  setup.exe (unutaar Cd-a)  sa compatability modom,na primer  XP  SP2

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
neaktivan
Problemi s Vistom

Prvo: ako ti apsolutno to ne treba (a vjerojatno ti ne treba) pusti to.

Drugo: odjavi se iz svog windows account-a, a (prije odjave tj. 'log off'-a) aktiviraj si administrator account pod Vistom i s njega možeš ama baš sve puštati i podešavati Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice