Problemi s instalacijom xp

poruka: 12
|
čitano: 2.447
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam problem s instalaciom xp.Rebootam komp i kada dođem do poruke da pritisnem biilo koji gumb za nastavak tipkovnica ne reagira niti miš.i šo god napravio ništa ne reagira.I  sumljam da je nešto ima veze s matičnom jer je frend imao sličan problem.HELP!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s instalacijom xp
Trigga kaže...

Imam problem s instalaciom xp.Rebootam komp i kada dođem do poruke da pritisnem biilo koji gumb za nastavak tipkovnica ne reagira niti miš.i šo god napravio ništa ne reagira.I  sumljam da je nešto ima veze s matičnom jer je frend imao sličan problem.HELP!!!

kakve veze ima tvoj kompjuter s frendovim kompjuterom-jedino ak instalirate z istog medija

problem je valjda zato jer je piratski

H-MAN RULES!!!11
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2008 18:31 (Horagio).
17 godina

jel bi mogao bit problem s matičnom da mi ništa  ne reagira

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. Pred da postujete novu temu MOLIM vas razglegajte ostatak foruma! Samo pisete iste stvari i ljudi prepisavaju se edni sa drugi..

Napravite neki red molim vas!

2. Mobo i piraterija nisu problem... (Osven kad update je u pitanje)

Instalacija WindowsA je vid ISO sto se otpakuje u komp sa hiljadnica drivera T.J.

tvoj hardware radi ko plug`n`play dok nije prepoznat. Ako NE moze naci driver javi se takav problem,

pretezno se desava sa USB Maus i Tastatura (da skratim probaj sa PS/2 konektor).......

Ako je bilo MOBO u pitanje dobices BSOD.

Pozdrav...

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
17 godina
neaktivan

desilo se i meni jer mije tastatura spojena na komp preko USB konektora!

da bi sredio stvar treba ti prelaz sa usb na obican cinc za mis(neznam kako se zove,pogledaj odozada na kompu).

Prelaz ti kosta 10-tak kuna!

Problem je u tome sto kod instaliranja Windowsa komp ne prepoznaje USB prikljucak pa ne reagira na tipkovnicu(bar je meni tako bilo)

probaj pa vidi

sretno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To se može dogoditi ako su ti tipkovnica i miš bežični. Kod instalacije XP isti učita pogonske programe za USB pa ne bi trebalo biti problema bez obzira ako je tipkovnica spojena žicom na USB priključak kod instalacije. Moguće je i da instaliraš neku piratsku verziju XP-a koja ima problema.

Bilo bi i korisno kada bi napisao u kojoj fazi se to događa: na početku instalacije, na kraju instalacije?

17 godina
neaktivan
Trigga kaže...

I radi li se o prijenosniku ili stolnom računalu? 
17 godina
protjeran

I ja sam to imao prilike iskusiti. Priključi tipkovnicu na PS/2.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

To se može dogoditi ako su ti tipkovnica i miš bežični. Kod instalacije XP isti učita pogonske programe za USB pa ne bi trebalo biti problema bez obzira ako je tipkovnica spojena žicom na USB priključak kod instalacije. Moguće je i da instaliraš neku piratsku verziju XP-a koja ima problema.

Bilo bi i korisno kada bi napisao u kojoj fazi se to događa: na početku instalacije, na kraju instalacije?

desava se kad se cd boota i kad te trazi da lupis "any key" za nastavak.znaci sam pocetak instalacije.normalno njemu tastatura ne radi pa nemoze lupiti nista!
imao sam isti problem,tako da nije stvar u windowsima jer i meni prvo nije htjelo a kad sam dodao prelaz iste te win sam instalirao bez beda!!
17 godina
neaktivan

Ako je tastatura spojena na USB treba u biosu reči da je tastatura spojena na USB i neče biti nikakvih problema, naravno da bi namjestio opciju u biosu treba prvo spojiti tastaturu na ps2 priključak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

trebam pomoc oko instalacije windowsa....kolega mi ima laptom sa vista home instaliranim os-om e sad kad sam kreno instalirat xp krene butat i onda mi javi problem da nema hdd na laptopu e sad zasto nemam pojma jel moguce da je to neka vrsta zastite inace laptom je HP nisam siguran koji i kupljen u mexicu(da da u mexicu :d)

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 22:45 (gujarroba).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najjednostavnije ti je za taj problem u biosu kod načina rada HDD-a staviti da ga gleda kao PATA... HDD ti je vjerojatno SATA pa bi trebao prije instalacije upucati drivere za sata disk. Napravi prvo spomenuto i nemaš frke! Javi kako je prošlo!?

SATA Native Mode - Disable SATA Native Mode - Disable
BIOS SATA NATIVE MODE BIOS SATA NATIVE MODE
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice