Problem s windowsima zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 7.823
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s windowsima

kada upalim računalo pojavi mi se ova poruka "You may be a victim of software counterfeiting. This copy of windows did not pass genuine Windows validation." nakon toga pozadina mi promijeni boju u crnu i tako ostane. na računalu mogu radit sve isto što sam i prije radio samo što mi u donjem desnom kutu stoji ta poruka i pozadina mi promijeni boju. skeniro sam ga AVG-om i nisam ništa našao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s windowsima

problem ti je sljedeci, imas piratske viruse...i imao si vjerojatno ukljucen automatic update...tako je microsoft dosao do tvojih podataka o verziji windowsa...

moci ces ga i dalje koristit....ali s vremenom ce ti biti sve sporiji i oni ce te svim sredstavima prisiljavat da nabavis orginalan windows...tako sto ce ti slat informacije koje ce ti usporavat komp i slicno...

govorim iz vidjenog iskustva.......jedino rijesenje ti je nabavit orginalne windowse....osim ako to mozes podnosit...ali vjeruj....s vremenom...morat ces ih kad tad nabavit

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 0:07 (robson).
17 godina
neaktivan
robson kaže...

problem ti je sljedeci, imas piratske viruse...

:)
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
16 godina
neaktivan

da nisam dozivio, nebih znao ... uci se dok si ziv :)

16 godina
neaktivan

kak se dobiju ti piratski virusi.

16 godina
neaktivan

dobiju se s kompom....a sigurno im nisi napomenuo da oces orginal...jer bi te to kostalo kojih 800-1200 kn vise cca :)

16 godina
neaktivan
system kaže...

kak se dobiju ti piratski virusi.

LooooL
16 godina
neaktivan

dali se može onda formatirat disk i instalirat isto ovi windowsi

17 godina
neaktivan
robson kaže...

problem ti je sljedeci, imas piratske viruse... W T F    >I<  ????????Plač

---

Pretpostavljam da imaš VLK verziju, ako je imaš slijedi upustva s linka

http://support.microsoft.com/kb/328874

zatim vidi što kaže google !

Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.
17 godina

Imao sam ja problema sa time. E na to pitanje su mi odgovorili u bugu, i još stavili pod mini škola- pa kud ćeš veče časti!

Ali ima nešto što ste zaboravili, ovo ti se može pojaviti i ako imaš licencirane windowse, jer neki imaju problema sa validacijom pa to moraju rješavati sa nekim softwerom, ali ako koristiš softwer, moraš imati oriđiđi windowse, neznam što se dogodi ako koristiš taj program, a imaš piratske windowse.

Dok sam čitao neku veče oko 11 sati sa moba iz kreveta da su ovi izvalili da ima piratske windowse, skoro sam se digao iz kreveta i došao na komp da im napišem jednu omanju lektiruNevinašce

Bok
17 godina
neaktivan
system kaže...

dali se može onda formatirat disk i instalirat isto ovi windowsi

ne trebaš bisati winse.  idi na start-all programs-Accessories-System Tools-System restore. vrati "vrijeme" unatrag kada ti ta poruka nije bila, ako se sjećaš. kada to napraviš više nećeš imati te zvijezdice. nakon što to napraviš odi pod Update winsa i tamo ukini automatski update.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Problem s windowsima

hvala ljudi! komp mi je sad ko nov

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robson kaže...

problem ti je sljedeci, imas piratske viruse...

:)
 Ma kakvi piratski virusi!!??lol..omg,kaj marketing radi ljudima,reci mi kad si tako pametan,postoje li original virusi?Viče
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
system kaže...

a nisi rekao da li si vračao sa system restoreom ili si reinstalirao, koje od toga? ili nešto treće?
Bok
17 godina
neaktivan
piratski virusi ...hahah ahah svaka cast ,kako si se toga samo setio :D aaaa :D bravoo :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
system kaže...

šta ti je na kraju pomoglo?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Problem s windowsima

evo i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga sa system restore

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

evo i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga sa system restore

ja se još nisam odlučio. kada se system restora, onda više nemaš neke instalacije ili programe koje si do sad koristio(...).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice