Problem sa Windows licencom

poruka: 32
|
čitano: 8.391
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
22 mjeseca
Re: Problem sa Windows licencom
nbdy32 kaže...

Kaj nije da ako u aktivaciji ukuca ključ od home-a windows će sam prebaciti sa pro na home ????

neće, to je downgrade, a on ne ide bez reinstalacije ili po uputama koje sam ranije napisao. upgrade ide bez problema, recimo sa home na pro, tu je dovoljno ukucati ključ od pro verzije.

16 godina
Re: Problem sa Windows licencom
millennial kaže...
nbdy32 kaže...

Kaj nije da ako u aktivaciji ukuca ključ od home-a windows će sam prebaciti sa pro na home ????

neće, to je downgrade, a on ne ide bez reinstalacije ili po uputama koje sam ranije napisao. upgrade ide bez problema, recimo sa home na pro, tu je dovoljno ukucati ključ od pro verzije.

-da + ..

-moguće, no spada pod 'hackove' tj ms ne daje blagoslov.. i službeno to nije dozvoljeno, obrnuto upgrade ide..

-još blentavije je s promjenom jezika, može.. i nije 'zabranjeno' jedino što ms o tome ne razmišlja pa je nepotrebno komplicirano s ručnim editiranjem reg-hex oznake države-jezika..

.. jedino ne može 32-64 bitno, to mora od nule.

-zato je kod instala potrebno paziti koju verziju izabrati ili snimiti samo potrebnu.. a koliko sam primijetio nije isto legacy-uefi, kao da neke stvari uefi preskoči no možda slučajnost-greška.. pa nema izbora verzije i sl.

-u ovom primjeru to nije uzrok problema nego majstor ima svoju ent.verziju koja naravno ne može biti aktivirana reatail-oem keyom za home-pro licencu tj to je u srži drugačija aktivacija, vremenska-serverska vs juzerska-jednokratna ... dok posotje i keyevi za to no teže dostupni ili poziv ms-tel..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice