Problem sa trzanjem u igrama nakon par minuta

poruka: 20
|
čitano: 2.777
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Odjednom trza????

Pozdrav, neznam dali se netko susretao s ovim problemom, ali meni ide na zivce vec pomalo hehe

Stvar je u sljedecem: Kad god pokrenem neku igru ide 5minuta sve ok glatko fino bez trzaja i onda odjednom pocne trzat nenormalno. Izadjem iz igre, opet pokrenem i opet isto nakon par minuta opet trza.

Koristim zadnje drivere za sve komponente i Windows 7 64bit original

Molim pomoc ako netko zna u cemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odjednom trza????

je li to u svakoj igri ili samo u jednoj ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Odjednom trza????
eRazor kaže...

Pozdrav, neznam dali se netko susretao s ovim problemom, ali meni ide na zivce vec pomalo hehe

Stvar je u sljedecem: Kad god pokrenem neku igru ide 5minuta sve ok glatko fino bez trzaja i onda odjednom pocne trzat nenormalno. Izadjem iz igre, opet pokrenem i opet isto nakon par minuta opet trza.

Koristim zadnje drivere za sve komponente i Windows 7 64bit original

Molim pomoc ako netko zna u cemu je problem

Neki virus mozda.. probaj skenirat komp..

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
17 godina
Odjednom trza????

Kakve su ti temperature? To upucuje na zaprljan hladnjak od procesora, probaj njega ocistiti i onaj od grafe.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
goodye kaže...

Kakve su ti temperature? To upucuje na zaprljan hladnjak od procesora, probaj njega ocistiti i onaj od grafe.

e ovo bi moglo bit probaj ocistit sjecam se da se to meni isto dogodilo..

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
17 godina
neaktivan
Odjednom trza????

Temp su ok, pogledajte mi konfiguraciju (moj pc) koja je vise od dovoljne za sve moguce igre. U svakoj igri se to dogadja (smijesni primjer TitanQuest igra stara ohohoho pa trza). Temp proca mi nikad ne predje 45°C a grafe u igrama nikad preko 70°C jer se automatski povecava broj okretaja prema temp. Virusa nema preskenirano s razlicitim programima ( Kaspersky, Nod32, Avira, AVG)

Temperatura   
Matična ploča    41 °C  (106 °F)
CPU    42 °C  (108 °F)
1. CPU / 1. jezgra    37 °C  (99 °F)
1. CPU / 2. jezgra    37 °C  (99 °F)
1. CPU / 3. jezgra    37 °C  (99 °F)
1. CPU / 4. jezgra    37 °C  (99 °F)
GPU dioda    56 °C  (133 °F)
Hitachi HDT721032SLA360    34 °C  (93 °F)
WDC WD6400AAKS-22A7B2    35 °C  (95 °F)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 10:30 (eRazor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odjednom trza????

od kada trza? sta si zadnje radio?

mozda je do win7 64bit...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

trza otkad sam presao s bete windowsa na original 7 koju sam kupio. zanimljiva stvar da je na beti sve radilo fino a na ovima ne radi

15 godina
neaktivan
eRazor kaže...

trza otkad sam presao s bete windowsa na original 7 koju sam kupio. zanimljiva stvar da je na beti sve radilo fino a na ovima ne radi

možda se to slučajno poklopilo

reinstaliraj sistem,ako to ne pomogne odnesi ga na servis pa nek vide šta ne valja

sigurno je pod garancijom

ne vjerujem da je do drivera,jer možda su u nekoj igrici problem driveri ali u svim...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 11:08 (patch123).
17 godina
Odjednom trza????

Jesi radio update? Vidi ako nisi, pusti da odradi sve update.

A da probas jos ono cudo, desnom tipkom pa propertise pa pokreni kao win xp

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 10:44 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odjednom trza????

uradjena nova instalacija windowsa i upateovi se rade redovito cim izadje koji :) grrrrrr bacit cu ga kroz prozor hehe pa nek ga netko pokupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odjednom trza????

Mislim da te zeza taj 64 bit, kazes da si kupio nov? Jel dode i 32 i 64? da probas snimiti 32 bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
16 godina

Usput oc-aj malo cpu, ja imam isti takav i digao sam ga na 2.8 Namigiva

Ja preporučam da instaliraš taj windows ponovo, ako ne bude sve radilo kako treba onda probaj i sa 32-bitnim

17 godina
neaktivan

nema sanse da stavim 32bit hehe cemu mi onda 8gb rama u pc kad 32bitni OS ne prepoznaje vise od 4gb rama, probat cu se igrat malo s windows instalacijom opet i stavit drugacije drivere, tko zna, mozda bude neke srece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa trzanjem u igrama nakon par minuta

Sry nisam ni vidio, no zašto si toliko para potrošio na ram umjesto na grafu?

Z-1
16 godina
neaktivan
eRazor kaže... Virusa nema preskenirano s razlicitim programima ( Kaspersky, Nod32, Avira, AVG)

..pa zašto toliko antivirusnih programa kad imaš na raspolaganju besplatne skenere/čistače za dodatnu provjeru?
govorim načelno,neovisno o tvom problemu..

15 godina
neaktivan
RE: Problem sa trzanjem u igrama nakon par minuta
Zvonimir Zubić kaže...

Sry nisam ni vidio, no zašto si toliko para potrošio na ram umjesto na grafu?

i mene to zanima

4gb rama bi mu bilo sasvim dovoljno,a za tih 1000 kuna bi mogao uzeti GTX260 (ako je nvidia fanboy) ili HD5850 Black Edition(bolja opcija)

17 godina
neaktivan

grafu sam prije kupio jos prosle godine u 7mj, a rame sam kupio nedavno, jer sam ih dobio za povoljnu cijenu u trgovini kod kolege, ali je u planu ATI Radeon 5850 ili 5870 ovisno o tome koliko budem imao na raspolaganju.

a sto se tice antivirnunih koristim malwarebytes antimalware i aviru , a ove sam stavio dodatno i ove izbrisao jer sam i ja prvo posumnjao na viruse i stetocine pa preskenirao jos i drugim programima radi sigurnosti. uglavnom nije problem do drivera i nije problem do virusa, jer su driveri svi ok, cak sam probao i gore navedenu betu stavit od grafike i opet isto. probat cu stavit opet nove windowse pa cemo vidjet sto ce biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vec sam ti rekao, moze biti do 64 bit win. Prvo ti probaj na 32 but, pa nam javi kako je proslo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice