Problem s prikazom grafike na računalu

poruka: 37
|
čitano: 4.655
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

nisam siguran al mislim da je problem u napajanju jer pise u uuputstvima da mora biti minimalno 450W a ja imam samo 400W noname

XFX ATI RADEON HD4850 XXX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam imao takav problem i reinstaliro sam drivere od grafe i sve je bilo normalno

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 15:58 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s prikazom grafike na računalu
dery kaže...

Vrati na stari dobri xp.

Ovo je komentar samo takav!!! Čovjek traži pomoć, a ti u dva posta šta si napiso, pljuješ po VISTI!! OMG. Te grafičke RADE NA VISTI!!!! Najbolje da je proba na WIn 98SE!
Jesi probao Flash-at BIOS? Imao slične probleme sa 4870 i nakon flasha proradilo kako treba...
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 16:03 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...
dery kaže...

Vrati na stari dobri xp.

Ovo je komentar samo takav!!! Čovjek traži pomoć, a ti u dva posta šta si napiso, pljuješ po VISTI!! OMG. Te grafičke RADE NA VISTI!!!! Najbolje da je proba na WIn 98SE!
Jesi probao Flash-at BIOS? Imao slične probleme sa 4870 i nakon flasha proradilo kako treba...
 Pa vidiš da mu ti nisi pomoga,lipo je napisa da mu se to dogodilo kad je instalira vistu.Još je smješnije to sa reset biosa,kao da instaliranje drugog os-a mijenja nešto u biosu.Najbolje da ću pohvalit vistu kad je i njezin vlasnik brže bolje želi zamjenit,namjera nije bila hvalit ili kudit jer to nije ni temaŠutim
vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 18:16 (dery).
16 godina
neaktivan

problem u grafi... poslana na popravak

XFX ATI RADEON HD4850 XXX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izgleda da je stvarna statistika iz Njemačke o reklamaciji svake treće ati grafe iz iste serije.Plač

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
17 godina
dery kaže...
 Pa vidiš da mu ti nisi pomoga,lipo je napisa da mu se to dogodilo kad je instalira vistu.Još je smješnije to sa reset biosa,kao da instaliranje drugog os-a mijenja nešto u biosu.Najbolje da ću pohvalit vistu kad je i njezin vlasnik brže bolje želi zamjenit,namjera nije bila hvalit ili kudit jer to nije ni temaŠutim
 Očito sam ja kreten koji je sa Flash-om BIOS-a osposobio grafičku da radi kako treba!!!
A i ja sam lud kada to savjetujem, mislim ono...
JA SAM MAKAR DAO SAVJET O TOME DA PROBA flashat BIOS, a nisma s*ao o nikakvim Windowsima, kao šta spominješ i u trećem postu.
No comment.
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice