Nema nikakvih slika.
ups...evo stavio
Uff...to je nešto gadno, a koja je grafa u pitanju?
Kad ti se to počelo dešavat?

Jesi probao ocistit drivere sa Driver sweeperom?
E sad takvi problemi se znaju događati kad je memorija na grafičkoj neispravna,ali ako ti se to ne događa na friškim Windowsima onda je problem softverski.
E sad softverskih problema može biti jako puno,od neispravnih Windowsa(ako su piratski) pa do raznih programa koji nisu kompitabilni sa nekim driverima.Ako si instalirao kakve skinove za Windowse ili slične programe koji mjenjaju izgled windowsa onda ti je najvjerojatnije problem u tome, i tu ti samo pomaže popravak Windowsa ili reinstalacija.
To se dogodi kad se isti driveri 2 puta instaliraju jedni preko drugih
meni on promijeni "color" u desktop postavkama prebaci sa 32 na 6 bita a ja samo prebacim na 32 bita....
A to je možda piratska verzija viste?
A to je možda piratska verzija viste?
Pa čuj ako ti je grafa pod garancijom odfuraš ju tam di si ju kupil i nemaš više muke. O kojoj je grafulj riječ?
XFX ATI RADEON HD4850 XXX, kupio sam u linksu ali mi je najblizi links nekih 150km udaljen od mojeg grada...heh
EEE udaljenost je problem, a što si zadnje uradio prije nego ti se pojavio problem?
paa... puno toga... instalirao sam patch za gta iv...hmmm.... to se ustvari dogodilo odmah kada sam instalirao vistu...
Instalirajte vi vistu,uvik svima isto,pusti problemi.
Naj vjerovatno te driveri za grafe hebu probaj neke druge.
Pa ti si stavio dubinu boja na 8 bita
Jesi li provjerio da možda nemaš grafiku naštimanu da prikazuje sliku u 16bit-a ili manje jer je u tom slučaju takva slika kao kod tebe.
Provjeri u display settings-advance: Mora biti na 32bit.
nisam ja stavio nego kada restartam komp onda se sam sredi...heh...
Jesi li provjerio da možda nemaš grafiku naštimanu da prikazuje sliku u 16bit-a ili manje jer je u tom slučaju takva slika kao kod tebe.
Provjeri u display settings-advance: Mora biti na 32bit.
i sta da sada napravim?
Vrati na stari dobri xp.
Ma neki driver te hebe sad se ti malo potrudi pa istarži to, neznam probaj nešt!
Prvo pogledaj na koliko bita ti je podesen monitor
desni klik
proporties
setings
i onda stavi na 32 bit a ako nije ni to obrisi postojece drajvere od graficke i instaliraj nove ili vec koje imas i problem bi trebao biti rijesen 99%
edit
posto koristis vistu i stavio si sliku gdje se vidi da ti je monitor podesen na 8 bit-a probaj vratiti na 32 bit-a a ako ne moze opet uradi ovo kako sam ti rekao obrisi postojece drajvere i instaliraj nove
DAkle problem ti nije u grafičlkoj,nego je u driverima.Najvjerojatnije ti se ruše driveri od grafe,ili ne prepoznaju dobro grafičku pa se vračaju na 8 bita.E sad probaj sa driverima koje si dobil sa grafičkom.Uz to ako ti je ta verzija Windowsa sjeba.a onda ti je problem tu u Windowsima.