Problem s prikazom grafike na računalu

poruka: 37
|
čitano: 4.653
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Probem

samo pogledajte slike... ja mislim da je nes s novom grafom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 17:21 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Probem

Nema nikakvih slika.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Probem

ups...evo stavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Probem

Uff...to je nešto gadno, a koja je grafa u pitanju?

Kad ti se to počelo dešavat?

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Probem
Jack Sparrow kaže...

pa pocelo je kad sam instaliro vistu home premium... to se pojavljuje kada se upali ali onda idem namejstiti rezoluciju na 1440x900 i sve je ok... grafa je ati radeon xfx 4850 xxx
16 godina
Dodge_167 kaže...
Jack Sparrow kaže...

pa pocelo je kad sam instaliro vistu home premium... to se pojavljuje kada se upali ali onda idem namejstiti rezoluciju na 1440x900 i sve je ok... grafa je ati radeon xfx 4850 xxx
 Pa probaj reinstalirati vistu ili probaj skinuti neki novi driver za grafulju.
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Dodge_167 kaže...
Jack Sparrow kaže...

a jooj!!! ne da mi se vise! svaki 2. mjesec reinstaliram vistu i opet instaliramMršti se ne da mi se vise!! a za drivere opet je isto...
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Dodge_167 kaže...
Jack Sparrow kaže...

neda mi se vise!!! svaki 2. mjesec reinstaliram vistu jer nes ne valja... za drivere sam probao. i dalje isto 
17 godina
neaktivan
Probem

Jesi probao ocistit drivere sa Driver sweeperom?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probem

E sad takvi problemi se znaju događati kad je memorija na grafičkoj neispravna,ali ako ti se to ne događa na friškim Windowsima onda je problem softverski.

E sad softverskih problema može biti jako puno,od neispravnih Windowsa(ako su piratski) pa do raznih programa koji nisu kompitabilni sa nekim driverima.Ako si instalirao kakve skinove za Windowse ili slične programe koji mjenjaju izgled windowsa onda ti je najvjerojatnije problem u tome, i tu ti samo pomaže popravak Windowsa ili reinstalacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probem

To se dogodi kad se isti driveri 2 puta instaliraju jedni preko drugih

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Probem

meni on promijeni "color" u desktop postavkama prebaci sa 32 na 6 bita a ja samo prebacim na 32 bita....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A to je možda piratska verzija viste?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s prikazom grafike na računalu
Jack Sparrow kaže...

A to je možda piratska verzija viste?

se to smije tu govoriti? uglavnom DA.. al prije nisam nikada imao problema s njom... imao sam ju godinu i po...
16 godina

Pa čuj ako ti je grafa pod garancijom odfuraš ju tam di si ju kupil i nemaš više muke. O kojoj je grafulj riječ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

XFX ATI RADEON HD4850 XXX, kupio sam u linksu ali mi je najblizi links nekih 150km udaljen od mojeg grada...heh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

EEE udaljenost je problem, a što si zadnje uradio prije nego ti se pojavio problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

paa... puno toga... instalirao sam patch za gta iv...hmmm.... to se ustvari dogodilo odmah kada sam instalirao vistu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Instalirajte vi vistu,uvik svima isto,pusti problemi.

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
16 godina

Naj vjerovatno te driveri za grafe hebu probaj neke druge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo jos jedne slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ti si stavio dubinu boja na 8 bita

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi li provjerio da možda nemaš grafiku naštimanu da prikazuje sliku u 16bit-a ili manje jer je u tom slučaju takva slika kao kod tebe.

Provjeri u display settings-advance: Mora biti na 32bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam ja stavio nego kada restartam komp onda se sam sredi...heh...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tajo2 kaže...

Jesi li provjerio da možda nemaš grafiku naštimanu da prikazuje sliku u 16bit-a ili manje jer je u tom slučaju takva slika kao kod tebe.

Provjeri u display settings-advance: Mora biti na 32bit.

Pa jel rekao prije gore da mu je kad upali kom već poštelano na manje bita, a ne na 32. Sad čovjek nezna zbog čega mu tako naštela kad upali komp, čitaj malo gore.
16 godina
neaktivan

i sta da sada   napravim?

XFX ATI RADEON HD4850 XXX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vrati na stari dobri xp.

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
16 godina

Ma neki driver te hebe sad se ti malo potrudi pa istarži to, neznam probaj nešt!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 22:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Prvo pogledaj na koliko bita ti je podesen monitor

desni klik

proporties

setings

i onda stavi na 32 bit a ako nije ni to obrisi postojece drajvere od graficke i instaliraj nove ili vec koje imas i problem bi trebao biti rijesen 99%

edit

posto koristis vistu i stavio si sliku gdje se vidi da ti je monitor podesen na 8 bit-a probaj vratiti na 32 bit-a a ako ne moze opet uradi ovo kako sam ti rekao obrisi postojece drajvere i instaliraj nove

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 3:32 (luxman).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DAkle problem ti nije u grafičlkoj,nego je u driverima.Najvjerojatnije ti se ruše driveri od grafe,ili ne prepoznaju dobro grafičku pa se vračaju na 8 bita.E sad probaj sa driverima koje si dobil sa grafičkom.Uz to ako ti je ta verzija Windowsa sjeba.a onda ti je problem tu u Windowsima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice