Problem nakon reinstala Windowsa

poruka: 6
|
čitano: 1.221
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem nakon reinstala Windowsa
pitanje

Nedavno sam reinstalirala Windows XP. Prije sam imala 2 user accounta- jedan je imao šifru a drugi ne. Nakon reinstalacije folder My documents se premjestio u Documents and settings na c disku. Sada ne mogu ući u My documents od prošlog accounta koji je imao šifru (uopće mi ne nudi da upišem šifru nego izbaci prozor na kojem piše: Documents and settings\ My documents is not accesible. Acces is denied. ); a onaj koji nije imao šifru radi normalno i u njega se da ući; pa ako netko ima preporuku ili program koji otključava šifre na folderima molim pomoć :)

Hvala!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem nakon reinstala Windowsa

hmm ... kad si reinstalirala windowse dali si formatirala cijeli hard ??

17 godina
neaktivan

Ti si radila "repair", a ne reinstall (clean install).Nema se šta premjestiti kad reinstaliraš Winse jer instalacija zahtjeva formatiranje sistemske particije prije nove instalacije.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 2GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
autorov komentar

nisam formatirala hard. zato i neznam zasto mi odbija pristup ovome :(

16 godina
neaktivan
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan
Isabelle kaže...

nisam formatirala hard. zato i neznam zasto mi odbija pristup ovome :(

To sam i rekao. Instalirala si paralelno i "zaključala" staru(postojeću) mapu "my documents". Probaj postupiti kao što je opisano u linku koji je u prethodnom postu.
MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice