Problem sa microphonom

poruka: 7
|
čitano: 909
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa microphonom

pozz instaliro sam nove win 7 i instaliro drivere ali mi mic neradi,spoji sam se na ts i frend je reko da necuje mene a cuje mikrofoniju tj cuje sebe i cuje ako pustim pjesmu neku,trazio sam na youtubu nisam mogo nac pa jel bi mi mogli pomoc ako znate u cemu je problem

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 22:18 (Mcbuzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem sa microphonom

Koliko sam ja shvatio, tebi je defaul uređaj za snimanje Stereo mix, a ne mikrofon.

Ovako bi trebalo radit, desni klik dolje u desnom kutu na zvučnik, odaberi "Recording devices" i desni klik na mikrofon "Set as default".

Javi ako ne radi. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa microphonom

neradi msm mic je bio odabran ali neradi...i posudio sam drugi mic da vidim da nije do mog nesta ali nije i na drugima neradi

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 11:25 (Mcbuzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa microphonom
moguce da ti jos uvijek nije dobro stavito, stereo mix snima zvukove s kompa, moras dobro to provjerit, ako to ne funkcionira onda probaj ažurirati drivere od zvucne, iako nebi trebalo imat veze, mora ti radit
13 godina
neaktivan
Problem sa microphonom

a nije evo stereo mix je disable a sto se tice drivera to sam jucer update radio jer sam cuo da je mozda do tog ali nije msm neznam stvarno...na proslim win 7 je radilo sve normalno a sad neradi neznam stvarno sta se desava

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa microphonom

Jel ti teamspeak podesen da mu je ulaz mikrofon,tj ulaz za mikrofon?

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa microphonom

rjesio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: