Problem s memorijom

poruka: 4
|
čitano: 818
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem s memorijom

Znaci prije dva dana sam se igrao sa s pagefile.sys ( razlog tome je sat sam imao samo 800 MB slobodnog na c disku ) pa sam ga obrisao te stavio umjesto 4 GB koliko je zauzimao na 2 GB, 

e sada problem je taj sto kod svakog kopiranja veceg file npr. ( od 4 GB ) memorija mi se dopuni do 98 % te uspori cijeli komp s time da kada zavrsi kopiranje jos jedno vrijeme stoji na 98 % cca kakavih 30 sekundi 

skinuo sam neki program navodno najbolji za otkrivanje procesa i sl. nema nista oko zauzimanja tolike memorije, jednostavno kodi bi izvadio 4 GB plocica i stavio neku od 128 MB Smijeh

inace imam buffalo 2x2 GB, windows 7 RTM, 

e sada najvjerojatnije ja sam zeznuo pa pagefile.sys ne uzima na sebe nista nego memorija trpa na sebe, e sada ja vas pitam kako bi se to dalo rijesit!, ja imam takvu teoriju da skinem neki program koji se bavi sa pagefile.sys i hiberfil.sys ili sta ja znam, samo mi nemojte preporucit reinstalaciju windowsa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

Jesi probao system restore?Zašto nisi napravio backup?Probaj googlat pagefile.sys file možda nađeš negdje originalni za skinut.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 14:50 (dncrmt).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s memorijom
nema ti pomoći :( nijedan program ti to nee moc tako dobro rijesit jel je memorija jako osjetljva stvarcica
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
protjeran
RE: Problem s memorijom
dncrmt kaže...

Jesi probao system restore?Zašto nisi napravio backup?Probaj googlat pagefile.sys file možda nađeš negdje originalni za skinut.

1. nista od toga 2. ne pitaj 3. ne vjerujem da ima bas to, jer ja sam napravio novi od 2 GB ne vjerujme da moze bolje od toga

UBIZEC cORPORATION kaže...
nema ti pomoći :( nijedan program ti to nee moc tako dobro rijesit jel je memorija jako osjetljva stvarcica

koji pesimistSmijeh

sigurno se nesto mozes

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice