Problem s korisnickim racunom!!!

poruka: 32
|
čitano: 5.886
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!!!

Molim pomoc HITNO JE :S

U Windows sustavu sam napravio dva korisnicka racuna prije 2 dana...i sve je normalno radilo...

Danas citav dan laptop normalno radi takodjer...i sad udjem nesto gledam i zastopa mi internet...ja hocu da iskljucim browser pa ga ponovno pokrenem...nece...onda mi zastopa cijeli sustav...ja resetiram laptop,i on se normlano sve upali,ali udje na ovaj drugi korisnicki racun,i ja odjavim se da predjem na onaj, ONOG NEMA...UDJEM NA KORISNICKE RACUNE PROBAM NAPRAVITI NOVI RACUN ISTOG IMENA KAO OVAJ KOJI MI SE "IZBRISAO" NEMOGU,KAZE MI "KORISNICKI RACUN S TAKVIM IMENOM VEC POSTOJI" !!! PLS HELP :S

Error ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s korisnickim racunom!!!
skull kaže...

Pozdrav!!!

Molim pomoc HITNO JE :S

U Windows sustavu sam napravio dva korisnicka racuna prije 2 dana...i sve je normalno radilo...

Danas citav dan laptop normalno radi takodjer...i sad udjem nesto gledam i zastopa mi internet...ja hocu da iskljucim browser pa ga ponovno pokrenem...nece...onda mi zastopa cijeli sustav...ja resetiram laptop,i on se normlano sve upali,ali udje na ovaj drugi korisnicki racun,i ja odjavim se da predjem na onaj, ONOG NEMA...UDJEM NA KORISNICKE RACUNE PROBAM NAPRAVITI NOVI RACUN ISTOG IMENA KAO OVAJ KOJI MI SE "IZBRISAO" NEMOGU,KAZE MI "KORISNICKI RACUN S TAKVIM IMENOM VEC POSTOJI" !!! PLS HELP :S

A o kojem se tačno sustavu radi?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
neaktivan

Sustav...Windows XP

Error ;)

0 0 hvala 0
16 godina
kao prvo, koliko vidim krivi podforum, a kao drugo mozda imas neku gamas, proskeniraj sa malwarebyes antimalware pa javi ako mozes
Dajem demonoid pozivnicu na pm
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
kao prvo, koliko vidim krivi podforum, a kao drugo mozda imas neku gamas, proskeniraj sa malwarebyes antimalware pa javi ako mozes

Evo skeniram...skenira mi vec 1 sat i 10 minuta...sta mislite hoce li popraviti stvar???

Error ;)
15 godina
neaktivan
skull kaže...
mind_challenge kaže...

Evo skeniram...skenira mi vec 1 sat i 10 minuta...sta mislite hoce li popraviti stvar???

Zavisi kakvu gamad imaš. Pričekaj još malo, pa javi, ili još bolje postavi screenshot.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
neaktivan

Ok...kad zavrsi skeniranje...javim vam...

Error ;)
17 godina
neaktivan

Evo zavrsilo se skeniranje !!! bilo je 5-7 onih virusa nekakvih...sve sam ocistio.resetirao pc (jer je tkao trazilo) ALI IDALJE NEVIDIM ONAJ RACUN :/

Error ;)
16 godina

hm, neznam onda sta je, izgleda da ti ostaje samo reinstall winsa, al sacekaj mozda dode netko pametniji tko zna rjesenje

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ok :(

Error ;)
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

hm, neznam onda sta je, izgleda da ti ostaje samo reinstall winsa, al sacekaj mozda dode netko pametniji tko zna rjesenje

Ako moze ikako pomoc...kad udjem u win preko safe mode vidim taj korisnicki racun...

Error ;)
15 godina
neaktivan
skull kaže...
mind_challenge kaže...

Ako moze ikako pomoc...kad udjem u win preko safe mode vidim taj korisnicki racun...

Pokušaj pokrenuti chkdsk /f iz Command Prompta. Može biti da su ti MFT ili indeksi oštećeni što rezultira tzv. out-of-sync situacijom između njih. Nije nužno da će ti ovo vratiti nazad korisnički račun, ali ne košta te ništa pokušati.

15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Pokušaj pokrenuti chkdsk /f iz Command Prompta. Može biti da su ti MFT ili indeksi oštećeni što rezultira tzv. out-of-sync situacijom između njih.

Budi fin pa prevedi i ostalima.

17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
skull kaže...
mind_challenge kaže...

Pokušaj pokrenuti chkdsk /f iz Command Prompta. Može biti da su ti MFT ili indeksi oštećeni što rezultira tzv. out-of-sync situacijom između njih. Nije nužno da će ti ovo vratiti nazad korisnički račun, ali ne košta te ništa pokušati.

Upisao sam to u CMD...izbacilo mi " The type of the fily system is NTFS. cannot lock current drive...Chkdsk cannot run because the volume is in use by another process. Would you like to schedule this volume to be checked the next time the system restarts"

Ja stisnuo "y" i izbacilo mi "This volume will be checked the next time system restarts" !!! Sta bi sad trebao resetirat pc pa da ono skenira...

Error ;)
15 godina
neaktivan

Da.

17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Da.

Evo skenirao sam...idalje nevidim racun....

Error ;)
15 godina
neaktivan
skull kaže...
vlad0 kaže...

Da.

Uh... Onda mislim da ćeš morati na teži način, ali savjetujem ti da ne radiš to ako ne znaš što radiš (barem otprilike).

Trebaš se zbootati ili u neki Linux ili u Repair konzolu s intalacijskog CD/DVD-a Windowsa i prekopirati c:\windows\repair\sam to c:\windows\system32\config. Napravi backup prije kopiranja!! Nakon što kopiraš lupi restart i logiras se i onda odmah nakon toga System Restore i vratis komp u neko ranije stanje (nadam se da ti je System Restore uključen?).

Ma u biti - malo progooglaj ovo što sam ti napisao, vjerojatno imaš detaljnije upute negdje (ja ovo pišem iz glave)??? Smijeh

17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
skull kaže...
vlad0 kaže...

Da.

Uh... Onda mislim da ćeš morati na teži način, ali savjetujem ti da ne radiš to ako ne znaš što radiš (barem otprilike).

Trebaš se zbootati ili u neki Linux ili u Repair konzolu s intalacijskog CD/DVD-a Windowsa i prekopirati c:\windows\repair\sam to c:\windows\system32\config. Napravi backup prije kopiranja!! Nakon što kopiraš lupi restart i logiras se i onda odmah nakon toga System Restore i vratis komp u neko ranije stanje (nadam se da ti je System Restore uključen?).

Ma u biti - malo progooglaj ovo što sam ti napisao, vjerojatno imaš detaljnije upute negdje (ja ovo pišem iz glave)??? Smijeh

haha sto ga zakomplicira...ma ionako sam mislio brzo ubacit windows 7 ....pa reko...uc cu preko safe mode na onaj racun kopirat sve sta mi treba na eksterni hdd...i onda instalirati lijepo win 7 :D

Error ;)
15 godina
neaktivan

Kad smo već kod toga, u "Moj PC" stavi konfiguraciju, da vidimo što imašCool

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Aj evo samo malo =)

Error ;)
17 godina
neaktivan
skull kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Aj evo samo malo =)

stavio sam...nemogu vjerovat da mi je graficka 512..mislio sam da je 1GB

Error ;)
15 godina
neaktivan
skull kaže...

stavio sam...nemogu vjerovat da mi je graficka 512..mislio sam da je 1GB

Win 7 će ti dobro ići na toj bebici Cool

17 godina
neaktivan

HEHE....jedva cekam da ga stavim :D gledao sam ono "izglede" dekstopa i sve to...svidja mi se da valja :D

Ajd udjite na moj blog malo...NE BERITE BRIGU NIJE DJECIJI :D O ELECTRO GLAZBI JE PA OSTAVITE KAKAV KOMENTAR http://worldsmusic.blog.hr/
15 godina

molim hitno pomoc! oko korisnickoga racuna ne znam sto mi se dogada uglavnom, kad ukljucim komp

i unesem pasword ne da mi pokrenut racunala, non stop mi gowori da je krivi pas, a ja znam da nije,

mozeli se to sredit a da ne moram reinstalirat windowse,inace koristim windows 7 ultimate 32 bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s korisnickim racunom!!!
fight kaže...

molim hitno pomoc! oko korisnickoga racuna ne znam sto mi se dogada uglavnom, kad ukljucim komp

i unesem pasword ne da mi pokrenut racunala, non stop mi gowori da je krivi pas, a ja znam da nije,

mozeli se to sredit a da ne moram reinstalirat windowse,inace koristim windows 7 ultimate 32 bit

mozes pomocu hirens boot cd-a saznat lozinku od winsa

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
Suddenly Psychotic kaže...
fight kaže...

mozes pomocu hirens boot cd-a saznat lozinku od winsa

a kako doc do toga hirens boot cd,imali neki link

15 godina
neaktivan
fight kaže...

Ima: http://www.hirensbootcd.org/download/

15 godina
mario1990 kaže...
fight kaže...

Ima: http://www.hirensbootcd.org/download/

dali se on skine u iso dadoteci pa ga moram przit na cd ili samo ovako,i kako da ga pokrenem putem biosa ili kak

13 godina
neaktivan

zapeci na cd i bootaj s njega.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dali se on skine u iso dadoteci pa ga moram przit na cd ili samo ovako,i kako da ga pokrenem putem biosa ili kak

Bootas ga kao i windowse, postavis first boot device cd/dvd rom u biosu.

Hirens boot prije toga sprzis na cd/dvd.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice