Problem sa internet prometom

poruka: 8
|
čitano: 1.388
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, problem je u tome sto mi komp non stop nesto skida. Imam prikljucak na internet preko vip-ovog usb-a + carnet pa mogu pratiti promet. Stvar je u tome sto ponekad kad se spojim na net nesto se automatski pocne skidati (i dok ovo pisem nesto se skida) i napravi mi veliki promet (veceras na primjer nekih 100mb sveukupno). Ugasio sam automatic update, i ne koristim programe tipa e-mule i slicno. U cemu bi mogla biti kvaka i dali mogu provjeriti nekako sto mi uopce pravi taj promet i kako da to sprijecim? Problem je jos veci zbog toga sto imam ogranicen promet...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

za ucitavanje svake stranice moras da skines oredjenu kolicinu podataka tako da ako dosta surfujes 100mb za vece i nije tako mnogo.ako nesto skida sa neta firewall bi trebao to da registruje odnosno da te pita prvo.... u svakom slusaju mozes da skines netlimiter   pa da vidis ono sto te zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da znam to za surfanje. Stvar je u tome sto on skida i kad ja na kompu bas nista ne radim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/virus-jede-promet/21683.aspx

Imao slican problem i sam se sredio :)

Ima dosta savjeta pa baci oko, nadam se da ce ti koji i pomoci.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa onda ti neki program radi update,ili ako nemaš dobar antivirus oonda ti promet jede neki virus

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa internet prometom
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan

Hvala za linkove mislim da je rjesen problem, bar za sad. Reinstalirao sam ZoneAlarm i umjesto AVG-a instalirao Aviru te sam danas cijeli dan ostavio net ukljucen i nije skidalo nista.

BTW, dok mi AVG nije nista detektirao, Avira mi je nasla nekoliko virusa na kompu..... Cuo sam od dosta ljudi da AVG ima losu detekciju u free verziji, ocito je da ima nesto u tome....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa internet prometom
The Godfather kaže...

BTW, dok mi AVG nije nista detektirao, Avira mi je nasla nekoliko virusa na kompu..... Cuo sam od dosta ljudi da AVG ima losu detekciju u free verziji, ocito je da ima nesto u tome....

moguće da je onda neka gamad pravila probleme. sad se slobodno možeš pouzdati u aviru. avg je loš. nema lošu detekciju samo u besplatnoj verziji, nego i u svim ostalima

Bubamara na steroidima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice