Problem sa HDDom

poruka: 5
|
čitano: 1.071
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa HDDom
pitanje

imam vanjski disk 250 gb i upalim danas komp, kad nemogu ga otvorit da duplim klikom, vec moram lijevo preko explorera, a kad kliknem 2 puta javi mi kao sa kojim programom da ga pokrenem, pa ako znate u cemu je problem je li to neki virus ili sta? a AVIRA mi j bila javila neki WINDOWS.SCR na disku i ja odaberem u qarantinu da ga stavi, kad onda javlja kao da ga nema ili ga ne moze pronac.

Intel E2140 2x1.6Ghz, Asrock Wolfdale 1333-GLAN/M, 2x1gb Kingmax DDR2 667Mhz, Seagate-Maxtor 250gb 8mb cache + Seagate FreeAgentGo 250gb, Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN Card(Turbo), PIONEER DVD-RW DVR-111D. graficka riknuLa hehe sreca pa imam onboard VGA :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa HDDom

Prijatelj je dosta često imao taj problem, svaki puta nakon što je u komp stavio memory stick od jednog suradnika.

Tako da sam pretpostavio da je to virus koji se eto igrom slučaja našao na USB sticku.

Svaki puta sam mu to riješio skeniranjem sustava i brisanjem razne gamadi.

Znači neki od AV programa te Spyboot S&D.

Time sam do sada cca 5 puta riješavao takav problem.

Probaj, ništa te ne košta.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa HDDom

Vjerojatno neki virus. Imao sam sličan problem koji nisam mogao riješiti nikakvim antivirusima,

kad sam već htio formatirati disk problem se riješio sam od sebe, nepitaj kakoSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa HDDom

Znam kako možeš vrlo lagano riješiti problem. Morat ćeš instalirati Tweak UI, i kada ga pokreneš traži: My Computer/Autoplay/Drivers, i tu skini kvačicu sa HDD-a koji otvaraš, Klikni na OK, i nakon restarta kompa, sve će raditi. Ali ipak kada to uradiš, gledaj detaljno skenirati Komp sa Spyware Doctorom i s nekim antivirusnim programom, jer ti se ovo ne dešava samo od sebe. Nadam se da sam pomogao.

17 godina
neaktivan
Problem sa HDDom

Otvori taj HDD s explorerom, nađi autorun.ini, izbriši, voila sve radi. Virus ti se upisao u autorun datoteku tako da se automatski instalira na svako računalo na koje uključiš HDD. AVira ga je izbrisala, i sad ti se pokušavaju podići ostatci Smijeh  nothing to worry, slobodno obriši.

Why so serious???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice