Problem sa AMD Radeon HD 7670M

poruka: 7
|
čitano: 1.848
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam laptop HP Pavilion g6-2012em koji u sebi ima grafičku karticu AMD Radeon HD 7670M, ali također ima i procesor koji u sebi ima integriranu grafiku Intel® HD Graphics 4000.

Ova intelova grafička je preslaba da bi išta pokretala, a kad stavim da mi se igrica pokreće preko AMD-ove grafičke onda mi izbaci poruku da je program prestao raditi. Kad ponovo stavim da se pokreće sa integriranom grafičkom onda se hoće upaliti ali obićno su igrice neigrive. Mislim da nije stvar do grafičke pošto neke programe normalno pali kad stavim na AMD-ovu grafičku ali većinu neće pokrenuti.

Jel možda netko zna rješenje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 17:56 (Dr.Feelgood).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesi li instalirao drivere za AMD grafičku?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesam jučer sam instalirao najnoviju verziju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izbriši sve drivere, Intel i AMD vezano za grafiku, očisti ostatke istih, restartaj te probaj OVE drivere instalirati (samo te, to su paket Intel+AMD), uz pretpostavku da se koristi Win7, ako ne OVDJE je izbor drivera za sve operacjske sustave. Možda pomogne.

Srdačan pozdrav i sretna Nova :)

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam navedenu kombinaciju u laptopu, ako je windows 7 u pitanju najnoviji driver mi nikad nije radio, vec onaj sa hp-ove stranice. Sada na 8.1 rade svi driveri bez problema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja isto imam windows 8.1 pa mi ne radi sad ću probati reinstalirati te drivere pa ću vidjet šta će bit.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Riješio sam problem!

Deinstalirao sam drivere i instalirao nove, ali ne one s HP-ove stranice nego sam našao drivere na intelovim i amd-ovim stranicama.

Sad sve odlično radi.

Hvala svima na pomoći. 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice