Prevodjenje sranica

poruka: 5
|
čitano: 757
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Prevodjenje stranica

pozz

trebo bi preveset deo knjige koji je na engleskom na hrvatski tacnije nekih 8 kopiranih stranica jel se to moze i kako????

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 11:36 (gujarroba).

0 0 hvala 0
17 godina
Prevodjenje sranica

Trebao bi preko nekog OCR-a prebaciti knjigu u tekst. Onda pomocu npr google translate-a prevesti to. Iako ne ocekuj cuda ni pravopis. Uhvatis ljepo tastaturu i ruke i slovo po slovo...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
Prevodjenje sranica

probaj s language toolsom nije savršeno al pomaže

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prevodjenje sranica

ajd probam pa javim

edit: uzo sam ocr-text scan 2 ma to je presmensno nista nevalja uopste nemoze da prepozna tekst mislim prepozna al mozda 1 rec od 40

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 11:49 (gujarroba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prevodjenje sranica

Ma Google prevodi užasno rečenice. Najbolje sam prevedi, pa pogledaj ako neznaš koju riječ ili daj nekome da ti prevede. Inače moraš kao što je rečeno sliku prvo prebacit u tekst s nekim OCR-om. :-)

Where can I hook up my modem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice