Povezivanje računala s TVom

poruka: 5
|
čitano: 2.098
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Povezivanje računala s TVom

Bok, trebam savjet. Želim povezati komp s Samsung televizijom. Ne mogu ih povezati direkt kabelom pa gledam koje sad imam opvije. Oboje je žično povezano s internetom, tako da bi preferirao opciju gdje koristeći samo internet mogu to napraviti.

Vidio sam da mogu preko wifi, ali moramo bi uzimati omda antenu za komp. Isto ok opcija, al gledam postoji li rješenje s postojećim.

Hvala svima.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Povezivanje računala s TVom
Haywire kaže...

Bok, trebam savjet. Želim povezati komp s Samsung televizijom. Ne mogu ih povezati direkt kabelom pa gledam koje sad imam opvije. Oboje je žično povezano s internetom, tako da bi preferirao opciju gdje koristeći samo internet mogu to napraviti.

Vidio sam da mogu preko wifi, ali moramo bi uzimati omda antenu za komp. Isto ok opcija, al gledam postoji li rješenje s postojećim.

Hvala svima.

Na komp sunshine a na telku moonlight i eto ti streama. Druga opcija je lan to hdmi ulazni i izlazni adapter ali to otpada pošto ti je wifi adapter tlaka za uzimat. 

14 godina
neaktivan

Ha, nisam znao da mogu lan to hdmi, ako bi isao na tu varijantu moze preporuka sto i gdje uzeti?

Thx na odgovoru svakako.

14 godina
neaktivan

Morat ću ovo naručiti, nema Samsung za skinuti Moonlight.

Hvala, nisam znao da to postoji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice