Pozdrav, evo imam nekoliko problema s Operom pa sam se odlučio pitat raju što misli jer meni sve ovo lagano diže tlak.
Imam novo računalo s windows Vistom SP1 dva mjeseca te kao dugogodišnji ljubitelj Opere instalirao sam ju na kompjuteru, no tada su počeli problemi... Na starom kompu s XP-om nisam nikada znao za nikakve probleme s Operom, ako se i srušio program pokrenuo sam ga ponovno i sve stranice su bile tu te sam mogao normalno nastavit, no ovdje ovo nije slučaj...
Ovako problema ima više. Instalirao sam verziju 9.62. Kad surfam otvoram hrpe tabova no Opera se zna srušti, i windowsi jave da moraju zatvorit program, kada se to napravi nikad ali nikad mi ne ostanu tubovi za nastavit što me zna iritirat, downoload je također katastrofalan, kada imam npr nkeoliko slika stavljam s stranice za skidat ono samo download to folder vidim ja nakon nekog vremena surfanja da mi Transfers pun error-a onda idem na svaku stavljat Resume Transter no teda mi se sruši opera i nema niti prijašnjih skinutih datoteka niti onih za nastavit niti tabova sve se resetira... onda sam odlučio sam srušit operu s End Tasko da vidim hoće li mi ostat tabovi kao na Xp-u ali nisu... opet sve kao da nisam nikad ni imao ništa otvoreno.
Problema ima još i s Flash video i Windows media plaery plug-inom... ne znam što su to napravili u Operi ali meni nije smiješno...
Mislio sam da je verzija u banai pa sam stavio 9.50 ali i ona ima iste problema no flash bolje radi nego na novoj...
Gdje su stara vremena gdje sam samo instalirao operu is ve je radilo bez ikakvih do instaliravanja i problema.
Recite mi molim vas što se ovo događa i o čemu je riječ jer me ovo jednostavno izluđuje... IExplorer koristim rijetko samo za nešto na brzaka skočit na net ali Operu koristim već evo 3 godine bez prestanka do sad ovih problema.
Da nije možda u Visti?
Da li netko ima sličan problem i kako da to riješim ili koju stariju verziju da instaliram koja nema ovih problema i koja je stabilna... Na starom kompu sam ima 9.2 verziju i nije pokazivala nikakve problema kao ni one verzije prije... Na spomenutom računalu sve odlično radi no samo je problem s Operom...
Zahvlajujem se i cijenim svako mišljenje i savijet.