Opera browser bug-ovi

poruka: 6
|
čitano: 1.403
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Opera browser bug-ovi

Pozdrav, evo imam nekoliko problema s Operom pa sam se odlučio pitat raju što misli jer meni sve ovo lagano diže tlak.

Imam novo računalo s windows Vistom SP1 dva mjeseca te kao dugogodišnji ljubitelj Opere instalirao sam ju na kompjuteru, no tada su počeli problemi... Na starom kompu s XP-om nisam nikada znao za nikakve probleme s Operom, ako se i srušio program pokrenuo sam ga ponovno i sve stranice su bile tu te sam mogao normalno nastavit, no ovdje ovo nije slučaj...

Ovako problema ima više. Instalirao sam verziju 9.62. Kad surfam otvoram hrpe tabova no Opera se zna srušti, i windowsi jave da moraju zatvorit program, kada se to napravi nikad ali nikad mi ne ostanu tubovi za nastavit što me zna iritirat, downoload je također katastrofalan, kada imam npr nkeoliko slika stavljam s stranice za skidat ono samo download to folder vidim ja nakon nekog vremena surfanja da mi Transfers pun error-a onda idem na svaku stavljat Resume Transter no teda mi se sruši opera i nema niti prijašnjih skinutih datoteka niti onih za nastavit niti tabova sve se resetira... onda sam odlučio sam srušit operu s End Tasko da vidim hoće li mi ostat tabovi kao na Xp-u ali nisu... opet sve kao da nisam nikad ni imao ništa otvoreno.

Problema ima još i s Flash video i Windows media plaery plug-inom... ne znam što su to napravili u Operi ali meni nije smiješno...

Mislio sam da je verzija u banai pa sam stavio 9.50 ali i ona ima iste problema no flash bolje radi nego na novoj...

Gdje su stara vremena gdje sam samo instalirao operu is ve je radilo bez ikakvih do instaliravanja i problema.

Recite mi molim vas što se ovo događa i o čemu je riječ jer me ovo jednostavno izluđuje... IExplorer koristim rijetko samo za nešto na brzaka skočit na net ali Operu koristim već evo 3 godine bez prestanka do sad ovih problema.

Da nije možda u Visti?

Da li netko ima sličan problem i kako da to riješim ili koju stariju verziju da instaliram koja nema ovih problema i koja je stabilna... Na starom kompu sam ima 9.2 verziju i nije pokazivala nikakve problema kao ni one verzije prije... Na spomenutom računalu sve odlično radi no samo je problem s Operom...

Zahvlajujem se i cijenim svako mišljenje i savijet.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera browser bug-ovi

stvarno cudno. evo ja sam na 9.62 sa vistom home premium i nikakvih problema nema. tako da ne mislis da opera nije kompatibilna s vistom

preporucam uninstall i rucno brisanje svih operinih foldera (i onih u documents and settings) pa onda opet instalirat.

0 0 hvala 0
17 godina
Opera browser bug-ovi

Koji antivirus koristis, takve probleme moze stvarati antivirusni program ja sam imao slicne probleme sa firefoxom 2 koji se rusio i blokirao a uzrok je bio antivirus pa kad sam stavio verziju 3.0 problemi su nestali a moze biti i firewall, probaj iskljucit aktivnu antivirusnu zastitu tj stit pa vidi kako je onda!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera browser bug-ovi

Pozdrav.

Antivirusni program nemam, tj. ne pamtim kad sam ga imal. A ni ne treba mi jer glup nisam da otvaram čudne EXE datoteke sumnjivih veličina i to a s neta mi ništa ne može doći jer kroz Operu ništa ne prolazi. Par godina uopće mi ne treba već antivisrusni program, i s virsima nemam problema.

Probat ću deinstalirat detaljno pa vidjet što će bit pa makar moral i formatirat i sve iznova ako nema druge.

Samo me interesiralo da li je netko naletio na ove probleme i da li svima sve radi OK.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Opera browser bug-ovi

Imam iste probleme(xp-sp2)

17 godina
Opera browser bug-ovi

Operu koristim vec jako dugo i prezadovoljan sam!

Cim izadje nova verzija, skinem ju i sve radi bez problema. Mislim da je zadnja 9.62.

Koristim ju na laptopu gdje je instalirana Vista Ultimate, a na stolnom racunalu sa XP SP3 i isto sve radi savrseno!

TrustNo1

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice