Nero Joliet + Local Area Connection Problemi

poruka: 3
|
čitano: 2.192
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nero Joliet + Local Area Connection Problemi
pitanje

Ovako, imam problem koji me nervira uzasno... Stavim prazni DVD, otvorim nero 7, stavim stvari na przenje, kad ono izbaci neki error tipa "Joliet neki error, u vezi s naslovima fileova, da treba nero do konvertat da bude kompatibilan s cd-om", ja kliknem Continue, i baci error "Error while creating ISO or Joliet File Names".... Idem ja vidjet te fajlove, renameam ih sve koje trebam, i kliknem na burn, kad ono opet prozor "Joliet neki error, u vezi s naslovima fileova..." i u listi tih fileova nema ni jednoga, tj. prazna lista, kliknem continue i opet baci error i nemogu przit.... Neznam koji mu je bog, uvijek je on kad sam stisnul na contine rjesil problem renameanja... Evo malo prije sam reinstaliral nero, i opet ista stvar, nece przit.... Opet taj ISO i Joliet.... Rihtal sam po opcijama nera, stavljao max 35 char, ovo ono, al nista....

I drugi problem, vezan za local area connection. Idem na control panel, network connection i tamo imam samo adsl konekciju, nemam local area connection... internet radi, al nemam te ikone nigdje... stavil sam opet drajvere za mreznu, nista... kak da ju vratim, trebam ju zbog umrezivanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nero Joliet + Local Area Connection Problemi
prihvaćeno rješenje

sorry al fakat mi se nije dalo citat... makni nero i stavi si ashampoo burning studio. 10× je puta bolji od bilo kojeg nera.

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
RE: Nero Joliet + Local Area Connection Problemi
Allen kaže...

I drugi problem, vezan za local area connection. Idem na control panel, network connection i tamo imam samo adsl konekciju, nemam local area connection... internet radi, al nemam te ikone nigdje... stavil sam opet drajvere za mreznu, nista... kak da ju vratim, trebam ju zbog umrezivanja...

Sve govori da ti nije instalirana mrežna kartica, pogledaj pod control panel->system->hardware->device manager i tu pod network adapters, da li imaš kakav ethernet device, tj. mrežnu karticu instaliranu..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice