Nekoliko problema

poruka: 6
|
čitano: 1.604
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nekoliko problema

POZ svima ,novi sam na ovaj forum a doznao sam ga iz e- knige koji koristim .da predzem na moje probleme .imam ih nekoliko KO ZNA ocekujem POMOC ( ja sam is makedonije necete mi zameriti na neke pisane greske,molim za razbiranje ,)

1. prije neko  vreme sam formatirao kom i instalirao sam XP .problem je sto nemam gumb za STAND BY  ne vidi se dobro i ne funkcionise? ko zna sta da uradim ?

2.kada se iscita WINDOWS ,na desktop se pojavu 2 NOTEPAD prozora ,jedan je prazan a drugi ima sledece :.[.ShellClassInfo]

LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787  ...........o cemu se radi?

3.kada imam u  jedan tab ili prozor youtube a na drugi scroll-iram na neku stranu ,imam prekine na youtube  mi kazemo "secka" prekida sta je tu problem ?????????

4.svuda po racunaru sam primetio da imam od sinoc neki icon sa name  DESKTOP i u njega pise da je TYPE:CONFIGURATION SETTING  ima 62 bytes .nije ga bilo pre neki dan os sinoc ima ga svuda u svaki folder pa i u system 32 i u svaki folder ?????? kada kliknem na njega ima isto sto i u problem br 3 ,otvori se NOTEPAD i pise isto [.ShellClassInfo]

LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787 

ocekujem pomoc od svi koji znaju i vole da pomognu , 

<see ya targer="_never">

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nekoliko problema
#000000 kaže...

POZ svima ,novi sam na ovaj forum a doznao sam ga iz e- knige koji koristim .da predzem na moje probleme .imam ih nekoliko KO ZNA ocekujem POMOC ( ja sam is makedonije necete mi zameriti na neke pisane greske,molim za razbiranje ,)

1. prije neko  vreme sam formatirao kom i instalirao sam XP .problem je sto nemam gumb za STAND BY  ne vidi se dobro i ne funkcionise? ko zna sta da uradim ?

2.kada se iscita WINDOWS ,na desktop se pojavu 2 NOTEPAD prozora ,jedan je prazan a drugi ima sledece :.[.ShellClassInfo]

LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787  ...........o cemu se radi?

3.kada imam u  jedan tab ili prozor youtube a na drugi scroll-iram na neku stranu ,imam prekine na youtube  mi kazemo "secka" prekida sta je tu problem ?????????

4.svuda po racunaru sam primetio da imam od sinoc neki icon sa name  DESKTOP i u njega pise da je TYPE:CONFIGURATION SETTING  ima 62 bytes .nije ga bilo pre neki dan os sinoc ima ga svuda u svaki folder pa i u system 32 i u svaki folder ?????? kada kliknem na njega ima isto sto i u problem br 3 ,otvori se NOTEPAD i pise isto [.ShellClassInfo]

vjerojatno imaš virus na računalu...uradi kako piše u ovom postu pa ćemo pogledati

13 godina
neaktivan

ok , pisem sta ce biti {#}

<see ya targer="_never">
13 godina
neaktivan
total kaže...
#000000 kaže...

vjerojatno imaš virus na računalu...uradi kako piše u ovom postu pa ćemo pogledati

download-dirao sam trojan remover  instalirao i skenirao ali nista nije pronasao . sta se tice te icon-ke postupio sam da ih sam -delete ,rucno .i svuda gde sam in nasao a bilo ih je oko 10, mozda i nesto vise, sam im dao delete, upotrebio sam advanced system care 5 sa deep care comandom.u medzuvremenu  kom mi je dao signal da mi antivirusna ne radi da je out of date  pa se pitam jeli to mozda njeno delo.radi se o avira,dao sam joj uninstal restartirao kom i te glupe icon-ke su nestale .nadam se da nece se opet pojaviti .cinilo mi se da ne ce biti ni to "seckanje" ali  nazalost ima ga opet . sada cu da instasliram na novo mozda opet aviru ili ako mi preporucite neku bolju antivirusnu programu .a sta se tice gumb STAND BY sta cemo sa njim ???????????

<see ya targer="_never">
17 godina
neaktivan
Nekoliko problema

jesi li pokrenio OTS:exe i roguekiller ?

mislim da nisi dobro pogledao moj post

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

s pomoc jedan program koji je skenirao i instalirao drajvere koji  su mi nedostali problem sa seckanje je nestao takodze i STAND BY mi sada radi .ocigledno je da nije bilo neki drajveri na cd- sa koga sam instalirao WINDOWS.sada ostaje jos da napravim wi-fi network conection za koji mi nema nitu jednu ikonku .neznam sta cu .trazio sam drajvere za wi-fi adapter,trazio sam puno po netu svuda samo primeri koje ne slazu se sa mojom situacijom .nece biti lako ali AKO NEKO IMA NEKO ISKUSTVO SA STVARANJE WI-FI CONECTION NA LAP TOP NEK MI PISE  .zajedno cemo biti jacii i resiti jos ovaj problem koji ga imam na kom 

<see ya targer="_never">
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice