POZ svima ,novi sam na ovaj forum a doznao sam ga iz e- knige koji koristim .da predzem na moje probleme .imam ih nekoliko KO ZNA ocekujem POMOC ( ja sam is makedonije necete mi zameriti na neke pisane greske,molim za razbiranje ,)
1. prije neko vreme sam formatirao kom i instalirao sam XP .problem je sto nemam gumb za STAND BY ne vidi se dobro i ne funkcionise? ko zna sta da uradim ?
2.kada se iscita WINDOWS ,na desktop se pojavu 2 NOTEPAD prozora ,jedan je prazan a drugi ima sledece :.[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787 ...........o cemu se radi?
3.kada imam u jedan tab ili prozor youtube a na drugi scroll-iram na neku stranu ,imam prekine na youtube mi kazemo "secka" prekida sta je tu problem ?????????
4.svuda po racunaru sam primetio da imam od sinoc neki icon sa name DESKTOP i u njega pise da je TYPE:CONFIGURATION SETTING ima 62 bytes .nije ga bilo pre neki dan os sinoc ima ga svuda u svaki folder pa i u system 32 i u svaki folder ?????? kada kliknem na njega ima isto sto i u problem br 3 ,otvori se NOTEPAD i pise isto [.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787
ocekujem pomoc od svi koji znaju i vole da pomognu ,