NEISPRAVNA MATICNA ILI NE ? Pomoc

poruka: 17
|
čitano: 1.574
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

u pitanju je MSI Z97A GAMING 7 ovako dogodilo mi se da igram igru i  odem po sok i dodzem na komp u to vrijeme kaos najednom fps na 13  grafa je gtx 970 i idem rusit windowse i dizem formatiram hdd 4 puta nista nema pomaka i odlucim se otic u servis i u servisu dizemo 3 puta windowse mjenjamo grafu hdd rame proc i nista i onda promjenimo maticnu plocu i da procesor mirno radi igra roka na 127 fps.a odlicno vratimo ponovo sve na moju maticnu i oped fps jedva da ide procesor u google  ide do 80 temperature uredu  dal je moguce da je maticna gotova ? molim pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
Re: NEISPRAVNA MATICNA ILI NE ? Pomoc

Pa u pitanju si i dobio odgovor!

Sav hardware si promjenio i ustanovio si da je do maticne i onda pitaš,jel do nje?

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
15 godina
neaktivan

Možda je do soka :)

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

pa problem je to da neznM JER TO MATICNA RADI ILI NEKA GLUPOST  jer rijetko da maticna to radi kompu 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Matična garancija??? Servis gdje si je nosio tamo si je kupio???

MAtične su ti ko ukrajinske k**rve lako kvarljive

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

maticna je MSI Z97A GAMING 7 KUPLJENA JE 22.6.2016 GARANCIJA JE 36MJ KUPLJENA U ZAGREBU U FUTURA IT  

15 godina
neaktivan
sil4c kaže...

maticna je MSI Z97A GAMING 7 KUPLJENA JE 22.6.2016 GARANCIJA JE 36MJ KUPLJENA U ZAGREBU U FUTURA IT  

Trk nazad... al tek u pon

8 godina
neaktivan

ocu nadam se da ce mi uvaiti garanciju jer ona radi al ocito ne dobro posto proca mi jebe bezveze a grafika  nikako u igri tj fps

15 godina
neaktivan
sil4c kaže...

ocu nadam se da ce mi uvaiti garanciju jer ona radi al ocito ne dobro posto proca mi jebe bezveze a grafika  nikako u igri tj fps

Pitanje je bilo dali je servis gdje si nosio komp od Future IT? ili neki sastrane?

Nosi njihovo je da je s tim zahebavaju

14 godina
sil4c kaže...

Pa dobro,što se dereš na nas?

Gle,dali si prilikom mjenjanja komponenti stavljao indeticni hardware onom kojega imas?

Ako nisi,postoji mogucnost da imas bottleneck(male su sanse,ali..)Nemam bas puno iskustva sa bottleneckom,ali ima ekipa ovdje koja ti moze pomoci,ako je to u pitanju!

Da me ubiješ,ne mogu ti naci link,na koji mislim

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
8 godina
neaktivan

eventualno cu sutra napraviti bios update ako nebude oke saljem im plocu u zagreb posto sam iz koprivnice komp mi je bio na testu u links.u

14 godina

Bottleneck sa 130fps na 10fps ne postoji, pogotovo ako je prije radilo kako spada.

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

graficku drugu smo stavili gtx 960  a ja imam 970 nista ja imam hdd 500gb baracuda stavili smo ssd 120gb nista ja imam 4690k stavili smo 4600 tak nesto nov iz izloga nikad upaljen nista  rame moje corsair zamjenili sa 8gb kingston oped nista  i onda na msi plocu od 200kn smo stavili moj proc i moju grafiku i radilo je briljantno sve kak mi je i  radilo i sad  oped sve moje na moju plocu i oped groblje nist nije bilo ok

8 godina
neaktivan

sa 127 na max 60 pa je ponekad skocilo na 80 pa ponovo na 30 uzas

15 godina
neaktivan
sil4c kaže...

eventualno cu sutra napraviti bios update ako nebude oke saljem im plocu u zagreb posto sam iz koprivnice komp mi je bio na testu u links.u

Čemu test u Linksu??? nestrpljivost ( i have all the time in the world) (two most powerful weapons are patience and time) pazi samo da te dečki u FUTURI krivo ne pogledaju

8 godina
neaktivan

cemu ? morali smo eliminiravati komponente ja sam iz koprivnice a maticna je iz zagreba a i nemam rezeran proc ni hard ni rame ni ostalo tako da nisam imal kak testirati

15 godina
neaktivan
sil4c kaže...

cemu ? morali smo eliminiravati komponente ja sam iz koprivnice a maticna je iz zagreba a i nemam rezeran proc ni hard ni rame ni ostalo tako da nisam imal kak testirati

Onda je poanta cijele ove prepiske iz cijele teme (bez interpunkcije > glava me boli bez točke i zareza), da nema telepata  bar u ovoj temi, to sve si mogao napisat u jednom jedinom postu servis Links - Koprivnica, da bi došao do zaključka

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2016 22:05 (Flying Dutchman).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice