Uglavnom imam na D disku neki file ne mogu ga izbrisat, gledao sam po netu sve je za izbrisat u cmd.exe kad je na disku C... kako Kad je na D ... Hvala
Uglavnom imam na D disku neki file ne mogu ga izbrisat, gledao sam po netu sve je za izbrisat u cmd.exe kad je na disku C... kako Kad je na D ... Hvala
Jesi se u CMD prebacio sa C: na D: i nakon toga probao koristit naredbu za brisanje?
Primjer:
C:\Users\xxx> D:, zatim sa CD naredbom dođeš do foldera u kojem ti je taj file i DEL naredba za brisanje tog filea.
Ime predugo ?!?
Pa skrati joj ime
Sami sebi smo najveci neprijatelji
-nije samo ime problem nego kompletno path ograničenja FSa i OSa.. prva pomoć za juzere, move-anje foldera u neki root disk, podfolder, njegov podfolder.. i tad brisanje krene..
-drugi način, boot npr ubuntua, ali tad moraš znati gdje-kako .. ne pogriješiti, jendako kao s CMDom. Nije za početnike.
-treći način, npr subst, ali ni to nije za početnike.
najefikasnije već spomenuto:
-i renejmanje + movanje.. (jer i file kao i folder/podfolder mogu imati vrlo dugačke nazive, ukupno je problem), ako nekidugačkinazivfielakaoovaj renjejmaš u jedno slovo npr a, time si skratio, samo ne znamo dali je to dovoljno, probaš i vidiš..
-drugi način, boot npr ubuntua, ali tad moraš znati gdje-kako .. ne pogriješiti, jendako kao s CMDom. Nije za početnike.
Samo mocni ubuntu, lako je skroz a i brzo se instalira.
p.s. probaj isto i ccleaner, on ih isto nadje
Stisni shift+del i brise 100%
ANTI_Fejzbukovac