Ne mogu obrisati datoteku... Ime predugačko.

poruka: 6
|
čitano: 4.495
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Uglavnom imam na D disku neki file ne mogu ga izbrisat, gledao sam po netu sve je za izbrisat u cmd.exe  kad je na disku C... kako Kad je na D ... Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jesi se u CMD prebacio sa C: na D: i nakon toga probao koristit naredbu za brisanje?

Primjer:

C:\Users\xxx> D:, zatim sa CD naredbom dođeš do foldera u kojem ti je taj file i DEL naredba za brisanje tog filea.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ime predugo ?!?

Pa skrati joj ime

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Ne mogu obrisati datoteku... Ime predugačko.
Du_Jo_Cro kaže...

Uglavnom imam na D disku neki file ne mogu ga izbrisat, gledao sam po netu sve je za izbrisat u cmd.exe  kad je na disku C... kako Kad je na D ... Hvala

-nije samo ime problem nego kompletno path ograničenja FSa i OSa.. prva pomoć za juzere, move-anje foldera u neki root disk, podfolder, njegov podfolder.. i tad brisanje krene..

-drugi način, boot npr ubuntua, ali tad moraš znati gdje-kako .. ne pogriješiti, jendako kao s CMDom. Nije za početnike.

-treći način, npr subst, ali ni to nije za početnike.

najefikasnije već spomenuto:

-i renejmanje + movanje.. (jer i file kao i folder/podfolder mogu imati vrlo dugačke nazive, ukupno je problem), ako nekidugačkinazivfielakaoovaj renjejmaš u jedno slovo npr a, time si skratio, samo ne znamo dali je to dovoljno, probaš i vidiš..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Re: Ne mogu obrisati datoteku... Ime predugačko.
ihush kaže...

-drugi način, boot npr ubuntua, ali tad moraš znati gdje-kako .. ne pogriješiti, jendako kao s CMDom. Nije za početnike.

Samo mocni ubuntu, lako je skroz a i brzo se instalira.

p.s.  probaj isto i ccleaner, on ih isto nadje

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
18 godina
neaktivan

Stisni shift+del i brise 100%

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 21:05 (Riba).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice