probal sam al nece ni to,kaze instalirajte flash player ,tj mozda nemate najnoviju verziju,a imam 10,,,,,,,,,WTF!
Aj probaj kompletno maknut messenger ovim pa ga nanovo instalirat.
Ja se drzim 8.5 i imam jos patch da maknem one oglase i jos stosta.E da i mogu koristit nudge koliko puta hocu zaredom (iritantno za osobu s druge strane).
Ja se drzim 8.5 i imam jos patch da maknem one oglase i jos stosta.E da i mogu koristit nudge koliko puta hocu zaredom (iritantno za osobu s druge strane).
ivo,,,,,,imas neki link gdi skinut hrv,8.5verziju,,,,,
Probaj ovdje samo promjeni prije skidanja jezik u Croatian.Nisam siguran da ce bit na hr ali probaj.
Hoces da je ja skinem i isprobamna VPC-u?
meni je dobra verzija 14.0.8064.206...puno mi je ljepsa od 8.5 verzije.....itd...
Hoces da je ja skinem i isprobamna VPC-u?
Aj postaj screenshot da vidim sto pise.
Aj postaj screenshot da vidim sto pise.
Skini Windows installer cleanup utility pa ga ocisti.Makni i messenger i instaler.
evo ga ivo,tnx,zasad radi,lol,a dokle ce viditcemo
Aj napokon.Ma sad ce radit.Sigurno mu je instaler bio u banani ili je ostalo nesto od starog pa je bilo konflikata.
Aj napokon.Ma sad ce radit.Sigurno mu je instaler bio u banani ili je ostalo nesto od starog pa je bilo konflikata.
nevezano za ovo moj prijatalj je od msn zaboravio pasvord , pa ako neko zna neki program za izvuci iste puno bi mu pomogli .
nevezano za ovo moj prijatalj je od msn zaboravio pasvord , pa ako neko zna neki program za izvuci iste puno bi mu pomogli .
messenger je najveća sigurnosna rupa u comp... uzmi si ICQ ili trillian a messenger onemogući i zaboravi...
messenger je najveća sigurnosna rupa u comp... uzmi si ICQ ili trillian a messenger onemogući i zaboravi...
Pa mislim da mu je već netko preporućio Trillian a za njega njegovi kontakti i ne moraju čut...
onda nek mu taj neko drugi da pasword,ili nek ZABORAVI na accaount..
Imam problem sa MSN, kada sa nekim zelim da video call razgovaram nece nikako call nece, a video moj rado , znaci druga osoba mene vidi a ja nju ne, a kada ukljucim samo call onda radi call bez videa, MOLIM ZA POMOC AKO KO ZNA STA RADIT HVALA