MSN messenger problem

poruka: 58
|
čitano: 18.116
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
MSN messenger problem

probal sam al nece ni to,kaze instalirajte flash player ,tj mozda nemate najnoviju verziju,a imam 10,,,,,,,,,WTF!

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Aj probaj kompletno maknut messenger ovim pa ga nanovo instalirat.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: MSN messenger problem
F1-IVO kaže...

Aj probaj kompletno maknut messenger ovim pa ga nanovo instalirat.

hehe,jucer sam rusio windowse i ponovo stavljo msn i opet stanga.....lol,al nas kaj,mogo bi se vratit na 8,5msn?kaj velis F1?
17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Ja se drzim 8.5 i imam jos patch da maknem one oglase i jos stosta.E da i mogu koristit nudge koliko puta hocu zaredom (iritantno za osobu s druge straneBelji se).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ja se drzim 8.5 i imam jos patch da maknem one oglase i jos stosta.E da i mogu koristit nudge koliko puta hocu zaredom (iritantno za osobu s druge straneBelji se).

evo micem ga,i probat cu s 8,5,,,,.....
16 godina
protjeran
MSN messenger problem

ivo,,,,,,imas neki link gdi skinut hrv,8.5verziju,,,,,

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Probaj ovdje samo promjeni prije skidanja jezik u Croatian.Nisam siguran da ce bit na hr ali probaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 16:04 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Probaj ovdje samo promjeni prije skidanja jezik u Croatian.Nisam siguran da ce bit na hr ali probaj.

hehe,tu sam otvorio stranicu,sam sam htio cut dal je to,al je,ok,sad cemo vidit...
17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Hoces da je ja skinem i isprobamna VPC-u?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN messenger problem

meni je dobra verzija 14.0.8064.206...puno mi je ljepsa od 8.5 verzije.....itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Hoces da je ja skinem i isprobamna VPC-u?

vec sam skino,al nece inst,javlja neki erorrrrrrrr,WTF

17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Aj postaj screenshot da vidim sto pise.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Aj postaj screenshot da vidim sto pise.

hwwehe,cek da skinem programcic posto su mi windsi novi neam nis....minutu sam.
16 godina
protjeran
MSN messenger problem

evo,,,,

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Skini Windows installer cleanup utility pa ga ocisti.Makni i messenger i instaler.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 16:30 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MSN messenger problem

evo ga ivo,tnx,zasad radi,lol,a dokle ce viditcemo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Aj napokon.Ma sad ce radit.Sigurno mu je instaler bio u banani ili je ostalo nesto od starog pa je bilo konflikata.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Aj napokon.Ma sad ce radit.Sigurno mu je instaler bio u banani ili je ostalo nesto od starog pa je bilo konflikata.

ma ostalo od starog mesengera,,,sad je ok,da valda mu se mesalo,,hehe
17 godina
neaktivan
MSN messenger problem

nevezano za ovo moj prijatalj je od msn  zaboravio pasvord , pa ako neko zna neki program za izvuci iste puno bi mu pomogli .

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
schemso kaže...

nevezano za ovo moj prijatalj je od msn  zaboravio pasvord , pa ako neko zna neki program za izvuci iste puno bi mu pomogli .

pa standardno ,,,,,nek posalje onu potvrdu da je zaboravio pasword i poslat ce mu na mail...
17 godina
schemso kaže...

ili neka odgovori na tajno pitanje...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
protjeran
leo_819 kaže...
schemso kaže...

ako si ga je postavio....
16 godina
neaktivan
MSN messenger problem

messenger je najveća sigurnosna rupa u comp... uzmi si ICQ ili trillian a messenger onemogući i zaboravi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jurra kaže...

messenger je najveća sigurnosna rupa u comp... uzmi si ICQ ili trillian a messenger onemogući i zaboravi...

ehh... kad bi bilo tako jednostavno... 90% njegovih kontakata na msn-u nije nikada ni čulo za ICQ
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Pa mislim da mu je već netko preporućio Trillian a za njega njegovi kontakti i ne moraju čut...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zokiN kaže...
schemso kaže...

pa standardno ,,,,,nek posalje onu potvrdu da je zaboravio pasword i poslat ce mu na mail...

leo_819 kaže...
schemso kaže...

zokiN kaže...
leo_819 kaže...
schemso kaže...

ako si ga je postavio....
  E , pa u tome je i problem. n00b2! Neko mu je drugi prvio account na hotmail-u. Ne zna niti koje je bilo tajno pitanje , niti mu je postavljen sekundarni email(kada ne može na onaj email može na drugi).

EDIT
@zokiN@
Hvala. Reci cu mu da zaboravi na account. 
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 7:54 (schemso).
16 godina
protjeran
MSN messenger problem

onda nek mu taj neko drugi da pasword,ili nek ZABORAVI na accaount..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN messenger problem

Imam problem sa MSN, kada sa nekim zelim da video call razgovaram nece nikako call nece, a video moj rado , znaci druga osoba mene vidi a ja nju ne, a kada ukljucim samo call onda radi call bez videa, MOLIM ZA POMOC AKO KO ZNA STA RADIT HVALA

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice