Miš nije on top!

poruka: 6
|
čitano: 1.012
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš nije on top!!!!

Koristim u windowsima XP program Cursorxp i kada ucitam Winamp, strelica ide iza Winamp-ovog skina ( Alien Invader skin). U svim postavkama od Cursoxp-a je mouse on top, ali nije kad je Winamp u pitanju. I to mi se nakad desava a nekad radi normalno. U cemu je problem??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš nije on top!!!!

pa isključi opciju always on top u winampu.. Osmijeh

neznam koja je procedura, jer nemam winamp

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Miš nije on top!!!!
HBomb kaže...

pa isključi opciju always on top u winampu.. Osmijeh

neznam koja je procedura, jer nemam winamp

Bez obzira sto je u Winampu ukljucena opcija "alwayys on top" kursor misa je vidljiv preko Winampa (isprobano), a i nebi imalo smisla jer se nebi moglo baratati sa pjesmama i drugim opcijama, osim u slucaju da znas sve kratice na tastaturi za Winamp.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
17 godina
neaktivan
RE: Miš nije on top!!!!
boxer kaže...

Bez obzira sto je u Winampu ukljucena opcija "alwayys on top" kursor misa je vidljiv preko Winampa (isprobano), a i nebi imalo smisla jer se nebi moglo baratati sa pjesmama i drugim opcijama, osim u slucaju da znas sve kratice na tastaturi za Winamp.

da.. imaš pravo... sorry.. malo sam zazujao Smijeh

a neznam onda u čemu bi bio problem...

EDIT: da nije možda neki bug u skinu? Neodlučan jesi probao neki drugi skin stavit? ili možda maknut skin?

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 23:52 (HBomb).
16 godina
neaktivan
Miš nije on top!!!!

Ne, nije problem u skinu provjereno. Negdje sam cuo da je to nekakav bug u windowsima sto se toga tice, pa ne znam da li postoji mozda kakav hotfix za to?

i kad startam program truetransparency koji svaki otvoreni prozor moze od 0-100 napraviti transparentnima isto kad strelicom predjem preko toga ona odmah ide iza njih. tako da nemam pojma u cemu je greska...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 1:56 (Prophet).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš nije on top!

Posto dosad nisam naisao na takav problem, ja bih prvo posumnjao na taj program CursorXp ili na skin od Winampa (neki bug).

Pogledaj u opcijama u CursorXp pa vidi dali si mozda ukljucio kakvu opciju zbog koje ti se to desava.

Inace razni skinovi za Windows Xp kao i taj za kursor misa, znaju poslije nekog vremena poceti izbacivati razne bugove i greskice...

Mozda ces reinstalacijom tog programa rjesiti problem.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice