Koristim u windowsima XP program Cursorxp i kada ucitam Winamp, strelica ide iza Winamp-ovog skina ( Alien Invader skin). U svim postavkama od Cursoxp-a je mouse on top, ali nije kad je Winamp u pitanju. I to mi se nakad desava a nekad radi normalno. U cemu je problem??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa isključi opciju always on top u winampu.. 
neznam koja je procedura, jer nemam winamp
pa isključi opciju always on top u winampu.. 
neznam koja je procedura, jer nemam winamp
Bez obzira sto je u Winampu ukljucena opcija "alwayys on top" kursor misa je vidljiv preko Winampa (isprobano), a i nebi imalo smisla jer se nebi moglo baratati sa pjesmama i drugim opcijama, osim u slucaju da znas sve kratice na tastaturi za Winamp.
Bez obzira sto je u Winampu ukljucena opcija "alwayys on top" kursor misa je vidljiv preko Winampa (isprobano), a i nebi imalo smisla jer se nebi moglo baratati sa pjesmama i drugim opcijama, osim u slucaju da znas sve kratice na tastaturi za Winamp.
da.. imaš pravo... sorry.. malo sam zazujao 
a neznam onda u čemu bi bio problem...
EDIT: da nije možda neki bug u skinu?
jesi probao neki drugi skin stavit? ili možda maknut skin?
Ne, nije problem u skinu provjereno. Negdje sam cuo da je to nekakav bug u windowsima sto se toga tice, pa ne znam da li postoji mozda kakav hotfix za to?
i kad startam program truetransparency koji svaki otvoreni prozor moze od 0-100 napraviti transparentnima isto kad strelicom predjem preko toga ona odmah ide iza njih. tako da nemam pojma u cemu je greska...
Posto dosad nisam naisao na takav problem, ja bih prvo posumnjao na taj program CursorXp ili na skin od Winampa (neki bug).
Pogledaj u opcijama u CursorXp pa vidi dali si mozda ukljucio kakvu opciju zbog koje ti se to desava.
Inace razni skinovi za Windows Xp kao i taj za kursor misa, znaju poslije nekog vremena poceti izbacivati razne bugove i greskice...
Mozda ces reinstalacijom tog programa rjesiti problem.