Instalirao sam Norton 360 v 2.0 i skenirao sam komp, updejtato i sve je uredno dok mi prilikom pregleda diskova kaže da su nedostupni, također nikako dikove ne mogu otvoriti nego jedino preko searcha i explorera cijenim svaki odgovor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako sa C: dižeš OS, onda nije nedostupan. Možda ne možeš napraviti optimizaciju jer su ti diskovi-particije prenatrpani, oslobodi prostor, a možda ti treba nešto počistiti kao OVDJE.
Ako sa C: dižeš OS, onda nije nedostupan. Možda ne možeš napraviti optimizaciju jer su ti diskovi-particije prenatrpani, oslobodi prostor, a možda ti treba nešto počistiti kao OVDJE.
Napravi provjeru diska (chkdsk), stavi kvačice za popravak file system errors i bad sectors, ako neće, probaj iz safe moda. Nakon toga probaj optimizirati.
Čini mi se da ćeš HDD-u morat reći zbogom. Ne preostaje ti ništa drugo nego reinstalirat OS pa ako se problem bude javlja opet, znaći da je ipak problem u hardwareu.
Probaj Trojan Remover. s njim skeniraj i trebao bi nešto naći
Probat ću taj Trojan Remover, ali ne mogu vjerovati da ću se morati pozdraviti s HDD-om, mislim ja na HDD mogu instalirati programe i pristupati im bez problema.
Probat ću taj Trojan Remover, ali ne mogu vjerovati da ću se morati pozdraviti s HDD-om, mislim ja na HDD mogu instalirati programe i pristupati im bez problema.
Ne znam što bi to trebao rješiti Trojan remover?
Očito da autor nije prvi sa tim problemom.
http://norton.lithium.com/norton/board/message?board.id=Norton_360&message.id=1849
Pročitaj pa probaj hoće li pomoći.
Ako se stvar počela dešavati tek nakon instalacije Nortona razmisli da ga kompletno deinstaliraš.
Svi proizvođači diskova imaju neki alat koji služi za provjere-popravke-pripreme njihovih diskova
pa potraži na stranicama proizvođača tvog diska takav alat.
Ali s TuneUp Utilities 2009 mogu defragmatirati disk i kaže da je sve uredu i da nema errora.
Ne znam što bi to trebao rješiti Trojan remover?