Koji e-mail klijent za više identiteta?

poruka: 7
|
čitano: 1.612
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Koji bi e-mail klijent bio preporučljiv za baratanje sa više identiteta, na način što sličniji onome kod Outlook Expressa, a da radi na Win7? Cijelu večer se gnjavim sa Thunderbirdom i nisam najsretniji. Postoji i neki programčić koji omogoćuje više identiteta sa Windows Live Mailom, ali javlja grešku već u startu pa sam odustao od toga. Gnjavaža mi je praviti više User accountova u Windowsima samo radi maila...

0 0 hvala 0
12 godina

Outlook

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Koji e-mail klijent za više identiteta?

U Outlooku treba za svaki identitet stvoriti novi User account, a to bi želio izbjeći.

17 godina
gumiflex kaže...

U Outlooku treba za svaki identitet stvoriti novi User account, a to bi želio izbjeći.

-ne, ne treba, ni outlook, ni live (express...). Ili razmisli što želiš, jer 'nemoguće' da već nisi uspio...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

Zapravo, uspio sam, i to sa Thunderbirdom. Ali toliko je zaguljeno da mi je dva dana trebalo da skužim kako, a tvar je zapravo banalna. Kad bi samo to negdje pisalo, nego sve moraš sam popabirčiti iz tutoriala za ovo i tutoriala za ono.

12 godina

S Outlookom je isto lagano, meni bolje nego Thunderbird, ali glavno da si se snašao.

0 0 hvala 0
13 godina
gumiflex kaže...

Zapravo, uspio sam, i to sa Thunderbirdom. Ali toliko je zaguljeno da mi je dva dana trebalo da skužim kako, a tvar je zapravo banalna. Kad bi samo to negdje pisalo, nego sve moraš sam popabirčiti iz tutoriala za ovo i tutoriala za ono.

Ne znam koji je tvoj problem.

Upališ Thunderbird i klikni bilo gdje. Gotovo.

2 dana.

...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice