Sony kamera odjednom ne prepoznaje mem. stick, a kad ga priključim na comp s win7 tad traži da je formatira. Kako da spasim slike s mem. sticka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sony kamera odjednom ne prepoznaje mem. stick, a kad ga priključim na comp s win7 tad traži da je formatira. Kako da spasim slike s mem. sticka?
Postoje razni programi za to no pitanje je dali se opce podaci mogu spasiti tj kakvo je ostecenje kartice... U vecini slucajeva se podaci mogu spasiti.
Ja bih ti preporucio program recuva.
Imas vec ovdje tema o tome samo malo prosurfaj i budi siguran/na da ce trajat spasavanje podataka nesto duze nego prebacivanje i jos plus pripremi si slobodan prostor na koji ces spremit podatke!
Ili ako ne znas a vazne su ti slike onda pravac u neki servis ili bas profesionalni data recovery makar sam ovdje 99% siguran da se to moze vrlo jednostavno doma rijesiti
SRETNO
Nemoj ništa formatirat nego napravi ovako,
dakle prvo ti treba program pod imenom Minitool Power Data Recovery 6.5. Vezano za taj program tu su dolnji linkovi, pa samo čitaj kaj sam napisal i prati upute.U Minitool programu prvo odradi sa modulom "Digital Media Recovery", pa ako to ne uspije onda preskeniraj tu memorijsku karticu kroz modul "Damaged Partition Recovery".Kad pronađeš i prebaciš sve bitne podatke, onda moš slobodno formatirat tu memorijsku karticu.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat
Postoje razni programi za to no pitanje je dali se opce podaci mogu spasiti tj kakvo je ostecenje kartice... U vecini slucajeva se podaci mogu spasiti.
Ja bih ti preporucio program recuva.
Imas vec ovdje tema o tome samo malo prosurfaj i budi siguran/na da ce trajat spasavanje podataka nesto duze nego prebacivanje i jos plus pripremi si slobodan prostor na koji ces spremit podatke!
Ili ako ne znas a vazne su ti slike onda pravac u neki servis ili bas profesionalni data recovery makar sam ovdje 99% siguran da se to moze vrlo jednostavno doma rijesiti
SRETNO
Recuva je u ovakvim situacijama potpuno beskorisna,
i to zato jer jednostavno nema tih mogučnosti ili opcija kao odlični Minitool Power Data Recovery.