Kako instalirati windowse na eksterni hdd

poruka: 4
|
čitano: 14.666
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako instalirati windowse va eksterni hdd

Prekopao sam cijeli forum i ništa , ima li netko tko bi znao- kako da instaliram win7 ultimate, na eksterni HDD.

BASSO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Kako instalirati windowse va eksterni hdd

To je ono što vam je potrebno:

Vanjski hard disk

Windows uvođenje u službu disk

Windows registracija ključ

Instaliranje sustava Windows na Vanjski Hard disk

1. Provjerite da veličina vanjski hard disk ispunjava zahtjeve sustava za Windows operativni sistem. Windows XP zahtijeva 1. 5 gigabajta slobodnog prostora na tvrdom disku. Windows Vista zahtijeva 20 gigabajta (za Home Basic izdanje) ili 50 gigabajta (za sva ostala izdanja). Sistemski zahtjevi za starije, zastarjele verzije operacijskog sustava Windows, kao što su Windows Me i Windows 98, može se naći na službenim web-mjestu Microsoft Windows (link u sekciju Resursi).

2. Spojite vanjski tvrdi disk na računalo s kojim namjeravate koristiti hard disk. Koristite hard disk originalnim kabela uključena od strane proizvođača pogona. Nije bitno ono što veže standard koji koristite. Windows će automatski otkriti vanjski hard disk.

3. Kliknite izbornik Start u donjem lijevom kutu zaslona računala i odaberite My Computer.

4. Desnom tipkom miša kliknite ikonu za vanjski hard disk. Pritisnite Oblikovanje iz pop-up izbornika. Oblikovanje vanjski hard disk u NTSF formatu.

5. Umetnuti izvorni Windows instalacijski disk u računalo s CD-ROM pogon. Zatvori instalacijskog čarobnjaka kad se pojavi na zaslonu.

6. Povratak na prozor od My Computer 3. korak. Zapišite dodijeljena slova jedinica na CD-ROM pogon i pogon tvoj vanjski hard disk. Radi ovog članka, koristit ćemo primjer D: \ \ biti vanjski hard disk i E: \ \ biće CD-ROM pogon. To su obično pisma dodijeljena na CD-ROM-a i vanjskih diskova u operacijski sustav Windows.

7. Pritisnite gumb izbornik Start i odaberite Run.

8. Tip "E: \ I386 \ winnt32. Exe / syspart: D: / tempdrive: D: / makelocalsource / noreboot" (bez navodnika) i kliknite OK. To pokreće datoteka Windows Installer na Windows uvođenje u službu disk in drive E: \ \ i naredbe ga instalirati na D: \ voziti (tvoj vanjski hard disk). Windows Installer Čarobnjak zaslon htijenje pojaviti se.

9. Odaberite opciju Pun Uvesti koga u službu na Windows Installer čarobnjaka. Nakon toga će biti vođeni kroz disk Windows uvođenje u službu. Slijedite upute na zaslonu za dovršenje instalacije. Ovisno o brzini vašeg računala procesor, ovaj svibanj potrajati nekoliko sati. Budite spremni za ulazak važne informacije, kao što je tvoj Windows registracija ključ za registar tvoj kopirati nad Windowsi operativni sustav. Ne zatvorite instalacijski prozor sve dok se ne dovrši postupak instalacije.

10. Isključite računalo i odspojite vanjski hard disk. Sada možete koristiti vanjski hard disk to čizma gore računalo koristeći drugi instaliran kopirati nad Windowsi operativni sustav.

Izvor.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kako instalirati windowse na eksterni hdd

MOJ externi HDD je slovoH a pržilica je slovo D

Sad me to malo buni. Trba upisati E: \ I386 \ winnt32. Exe / syspart: D: / tempdrive: D: / makelocalsource / noreboot i kad to upišem mi napiše da to nije pronađeno da provijerim slova koja sam upisao. ŠTA BI TU TREBAO UPISATI ?

BASSO
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 12:03 (SANEL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako instalirati windowse na eksterni hdd

skužio sam .... Ali mi neče instalirati na njega jer je kao USB tako mi je i prije bilo napisalo.....

BASSO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice