Jako čudan problem u vezi wireless modema

poruka: 7
|
čitano: 2.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Naime, ovo pišem spojen na modem preko LANa.

Danas upalim računalo i ne mogu se spojiti na Internet. Već dugo se spajam bežično na modem, i danas iznenada više ne mogu izaći na Internet. Nisam ništa mijenjao u postavkama modema niti računala, nisam instalirao ništa novo na računalo niti sam instalirao išta novo u računalo. Jednostavno je prestao raditi. Čudan dio je to da se i dalje spajam bez problema bežično na modem, ali ne mogu pristupiti Internetu. Modem mi uredno dodijeli IP i sve, ali jednostavno nema Interneta. Kad se spojim žicom, Internet radi bez problema.

Ima li itko uopće IDEJU u čemu bi mogao ležati problem?

Meni je zaista misterija, jer izgleda da ništa nije drukčije osim činjenice da sada NE mogu na Internet. :D

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

probaj pingat modem, možda ti postavi krive adrese ili DNS-ove

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jako čudan problem u vezi wireless modema

Pokušavao sam, pingam ga bez problema...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan

Kad se spojis zicno pod propertis i onda details od zicne mreze prepisi sve postavke od ip adrese do dns servera. pa se onda spoji bezicno i postavi rucno sve isto osim ip adrese. Kod nje povecaj zadnji broj za 1 (iza zadnje tacke npr. ako ti je zicno IP adresa 192.168.1.2 ti stavi 192.168.1.3)

16 godina

-po opisu, treba postaviti gateway i DNS (već objašnjeno, na adresu routera) mada ako je na 'auto', treba raditi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam imao takav problem - spojim se preko wirelessa na router, a na internet ne mogu. Problem sam rijesio tako sto sam otisao u administraciju od routera i vidio da nije spojen na internet!! Stisnuo connect, i to je to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odi na control panel , administratovi alati, servise,wiereless zero conf. ,isključi stop i pogledaj dali radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice