Imam problem sa call of duty 2 zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.003
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Imam problem sa call of duty 2

dakle, igram cod2 vec 3 godine, i promjenio sam kompjuter crko je i sad igram na laptopu, sve je bilo dobro i onda sam dizao windows i instalirao cod sve onako kako spada i kad udem u igru, nakon nekog vremena, laptop zasteka sam od sebe, znaci nemogu ctrl alt i del nemogu alt + tab nemogu pritisnut windows button nista nista nista( moram izvaditi bateriju ) , samo mi krci u slusalicama, neki puta jako, neki put slabije. vec mi se prije to dogodilo al neznam kako sam to rjesio, problem je bio tu i sa cod4, ako itko zna kako ovo rjesiti ili do cega je neka pomogne

hvala!! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 10:38 (RencoS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Imam problem sa call of duty 2
RencoS kaže...

dakle, igram cod2 vec 3 godine, i promjenio sam kompjuter crko je i sad igram na laptopu, sve je bilo dobro i onda sam dizao windows i instalirao cod sve onako kako spada i kad udem u igru, nakon nekog vremena, laptop zasteka sam od sebe, znaci nemogu ctrl alt i del nemogu alt + tab nemogu pritisnut windows button nista nista nista( moram izvaditi bateriju ) , samo mi krci u slusalicama, neki puta jako, neki put slabije. vec mi se prije to dogodilo al neznam kako sam to rjesio, problem je bio tu i sa cod4, ako itko zna kako ovo rjesiti ili do cega je neka pomogne

hvala!! 

Probaj update driver od grafe,i ocisti laptop od prasine po mogucnosti.

Don't hate me,hate people who don't like you.
16 godina
moderator
Imam problem sa call of duty 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice